0-2000TL Bluetooth Mouse önerisi

Sahibinden de param güvendeyle satan satıcıların hepsi uyar diyebilir miyiz o zaman hocam,sizin aldığınız satıcının linki varsa onu da alabilirim bakmak için hocam birde ben mouseyi palm şeklinde tutuyorum aj159 pro ve wraith r1 uygun mudur
palm için aj179 gibi mouselara bakmanız lazım

Sahibinden de param güvendeyle satan satıcıların hepsi uyar diyebilir miyiz o zaman hocam,sizin aldığınız satıcının linki varsa onu da alabilirim bakmak için hocam birde ben mouseyi palm şeklinde tutuyorum aj159 pro ve wraith r1 uygun mudur
Hocam benimki sıkıntısız geldi . Kendi ilanım değil hayır . İstemezseniz burdan almak zorunda değilsiniz tabii . Öneride bulundum sadece .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

büyük ihtimalle kendi ilanını atmış daha ucuza ilanlarda var ben 2 aylık bir süre kullandım aktif kullanan arkadaşlarımda var sıkıntı yaşamadık
Kendi ilanım deil 😅. Dolandırıcı falanda deilim rahat olabilirsin .

Ekler

• IMG_20250509_212028.webp
    IMG_20250509_212028.webp
    218.3 KB · Hit: 14
  • IMG_20250430_204111.webp
    IMG_20250430_204111.webp
    455.2 KB · Hit: 13
Hocam Vxe r1 aklıma yattı şuanlık hem fiyat olarak daha uygun hemde ihtiyaçlarıma yanıt veriyor farklı bir öneriniz olursa beklerim

ajazz falan almayın ne güzel garantili vxe var. vxe r1 se+ kullanıyorum bende bt sini telefonda falan denedim güzelce çalışıyor.

ajazz falan almayın ne güzel garantili vxe var. vxe r1 se+ kullanıyorum bende bt sini telefonda falan denedim güzelce çalışıyor.
Memnun musunuz mouseden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşın attığı gameraideri alın bence iyzico 500tl + %10 + parolapara 400tl cashback var
Cashback olayını bilmiyordum hocam bakayım bi

Çinli markanın garantisi olacağını sanmam .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,301
Üyeler
175,190
Son üye
çeto.
Geri