0.5 uç kalem önerisi

ben mikro aldım işimi görüyor

Derken?
Elinize mi oturmuyor?
Eğer sorun o ise bütçe 20 TL daha arttırın veya kampaya kovalayıp Grip Plus alın derim mükemmel.
Yok elime oturuyorda uzun yazı yazdığımda elimi ağrıtıyor .
Post automatically merged:

Kişiden kişiye değişmekle beraber, bence en rahat kalem budur. Daha ucuza da bulunur. Örnek olarak attım ilanı.

edit: 21tllik buldum https://www.amazon.com.tr/dp/B07BF2...333&creativeASIN=B07BF46SMW&linkCode=asn&th=1
Bunuda sevdim arkadaşımdada vardı teşekkür ederim önerin için.

Bende rotring 500 var 5 yıldır kullanıyorum 1 defa ucu üzerine yüksekten yere düştü o da elimle bastırarak düzelttim. Sorunsuz halen çalışıyor. Ucuna dikkat etmen lazım.
İçin yanmaz ciddiyim. Kesinlikle değer. 3 senedir kullanıyorum. Belki rotring 500 almasam kaleme 70 liradan fazla harcardım. Her türlü kalite ve uzun kullanım ömründen dolayı karlı bir ürün.
Uçlu kalemimin bozulması ve kalem arayışımda olmamla birlikte forumda gördüğüm tavsiyeler üzerine rotring 500 sipariş verdim. Bakalım... Çoğu kişi memnun. Umarım güzeldir :)

İçin yanmaz ciddiyim. Kesinlikle değer. 3 senedir kullanıyorum. Belki rotring 500 almasam kaleme 70 liradan fazla harcardım. Her türlü kalite ve uzun kullanım ömründen dolayı karlı bir ürün.
Merhaba hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın öneriniz üzerine rotring 500 aldım ve 2 aydır kullanıyorum bugün kalem yere düştü ve ucu yamuldu sonrasında sıraya bastırarak ucunu düzelttim bundan kalem bozulabilirmi veya kalemin teknik servisi varmı şimdiden teşekkürler.

Merhaba hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın öneriniz üzerine rotring 500 aldım ve 2 aydır kullanıyorum bugün kalem yere düştü ve ucu yamuldu sonrasında sıraya bastırarak ucunu düzelttim bundan kalem bozulabilirmi veya kalemin teknik servisi varmı şimdiden teşekkürler.
Aynı olay benimde başıma geldi. Bende yere düşürdüm ve hafif yamuldu. Kendim düzelttim bir sorun çıkmadı. Ucu biraz hassas. Yere düşürmemeye çalış. Kalemin teknik servisi yok diye biliyorum.

Rotring'lerin hepsinde oluyor herhalde bu sorun. Sırf bu yüzden kaç kez Rotring Tikky bozdum Allah bilir.

Aynı olay benimde başıma geldi. Bende yere düşürdüm ve hafif yamuldu. Kendim düzelttim bir sorun çıkmadı. Ucu biraz hassas. Yere düşürmemeye çalış. Kalemin teknik servisi yok diye biliyorum.
Teşekkür ederim hocam.

Geri