Neler Yeni

0.5 uçlu kalem önerisi

Squex

80+ Silver
0.7 olarak rotirng 500 kullanıyorum ve memnunum ama 0.5in inceliği beni ayrı etkilemiştir hep. 0.5 olarak tikky, Faber Castell Apollo ve birkaç Faber Castell kalem kullanmıştım ama hepsi 20 TL'lik kalemlerdi ve şuan sadece 1 tane 0.5 kalemim var. 75 TL bir bütçem var bana ne onerebilirsiniz? Scrikss Graph X gördüm internette. Yorumlarida güzeldi ama nedense amazonda kötü yorumları vardı guvenemedim o yüzden. Önerir misiniz Bu kalemi ya da başka önerileriniz varmı?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
9 TL aşıyor. Arkadaşımda var ve kendim de 1-2 hafta deneyimledim. Gerçekten güzel bir kalem. Renk sıkıntı olmazsa bakabilirsiniz:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
0.7 olarak rotirng 500 kullanıyorum ve memnunum ama 0.5in inceliği beni ayrı etkilemiştir hep. 0.5 olarak tikky, Faber Castell Apollo ve birkaç Faber Castell kalem kullanmıştım ama hepsi 20 TL'lik kalemlerdi ve şuan sadece 1 tane 0.5 kalemim var. 75 TL bir bütçem var bana ne onerebilirsiniz? Scrikss Graph X gördüm internette. Yorumlarida güzeldi ama nedense amazonda kötü yorumları vardı guvenemedim o yüzden. Önerir misiniz Bu kalemi ya da başka önerileriniz varmı?
o kalemi kullandım tutması kullanması aşırı iyi fakat 2 büyük sıkıntısı var aşırı ağır ve ucundaki demir 2 hafta sürmeden kırılıyor ve kalami bidaha kullanamıyosun

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
9 TL aşıyor. Arkadaşımda var ve kendim de 1-2 hafta deneyimledim. Gerçekten güzel bir kalem. Renk sıkıntı olmazsa bakabilirsiniz:
Evet katılıyorum. Ben dahil 3 arkadaşım kullanıyoruz cidden güzel kalem.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
graph x yazma konusunda rahat değil metal olması benim için sıkıntı olmuştu. ayrıca bir kaç ay sonra uc kısmı yazdıkça gevşemeye basladı sıkıntılı bir kalem benim için

Top Bottom