korkuyorum lensten çıkaramam falan0.75 ile başladım lise 1 de takmadım şu an üni 3. üm 2.5e kadar cıktı. Gözlük takmayı sevmiyorsan benim gibi lens kullanabilirsin
Bende aynıyım takamadım Gözlük devamkekorkuyorum lensten çıkaramam falan
Korkutucu geliyor nedense gözüme plastik bir şey değiyorBende aynıyım takamadım Gözlük devamke
vallahi aynıyız Bende çok korkuyorum düşünsebe gözünden çıkaramıyor ya da lensle uyuyorsunKorkutucu geliyor nedense gözüme plastik bir şey değiyor
Gözlük Dewamkevallahi aynıyız Bende çok korkuyorum düşünsebe gözünden çıkaramıyor ya da lensle uyuyorsun
Bunu doktora sorman daha sağlıklı olur, burda bilgisi olup olmayan herkes kafasına göre bir şey yazıyor.Arkadaşlar 2 konu falan açmıştım gözüm bozuk mu diye ve 0.75 miyopmuşum yada 1.25 miyop doktor 0.75 gözlük yazmış tam emin değilim bu konuda neyse sürekli takmak gerektirir mi?
Astigmat ne oluyor tam olarakTakman gerek, yoksa benim gibi 3.75 miyop 4 astigmat olur gözün :d
Uzağı da yakını da net göremiyorum. Bulanık görüyorum biraz.Astigmat ne oluyor tam olarak
O bence yorgunluktur kalkınca görebiliyorsan.Bende yavaş yavaş uzağı görmemeye başlıyorum ya. Şu korona bitsin ilk işim doktora gitmek olacak. Sabahları net görüyorum her şeyi ne zaman PC yi açarım 2 saat geçer gözler pert.
Şöyle bir gün hiç bilgisayarla telefonla oynamadım. Gözüm de çok sorun olmadı uzağı görme açısından e hem oyun oynuyorum yapmam gereken işlerde olunca günde 6,7 saati buluyor sonra da görmem zorlaşıyor. Şu anti blue gözlüklerden alacam eğer düzelmezse doktora giderim en kötü yapacak bir şey yok sağlık bu.O bence yorgunluktur kalkınca görebiliyorsan.