Neler Yeni

Hayatını iğrenç olması ve seni bunu yaşamaya zorlaması

chade

80+ Bronze
Neden sürekli mutsuz olmama rağmen beni yaşatmak için ellerinden geleni yapıyorlar ben bir yerden kendimi attığımda neden ambulans ekipleri gelecek ihbar üzerine ve neden beni yaşatmak için ygrasacaklqr daha sonra intihar ettigim için beni intihar etmemem için neden bir odaya kapatıp ilaç verip tedavi etmeye çalışacaklar oysa ben sadece kendi düşüncem ve başkalarına zarar vermeden kendi hayatımı bitirdim
''ben bir yerden kendimi attığımda neden ambulans ekipleri gelecek ihbar üzerine ve neden beni yaşatmak için ygrasacaklqr daha sonra intihar ettigim için beni intihar etmemem için neden bir odaya kapatıp ilaç verip tedavi etmeye çalışacaklar''. çok fazla film, dizi izlemeyi bırak dostum. ya da kendini marvel evrenindeki süper kahramanlardan biri sanmayı bırak. hiç yaşanmamış bir olay üzerinden benim için bunu yapacaklar benim için şunu yapacaklar ama ben istemiyorum beni yalnız bıraksınlar cart curt bir şeyler kuruyorsun kafanda. senin derdin muhtemelen hayatta sana değer veren, seninle ilgilenen, yanında olacak birilerini bulamamak. sürekli ben şunu yapmaya çalışsam insanlar beni engelleyecek, yok beni odaya kapatıp zorla ilaç verecekler vs diyerek kendini fazla önemli görmen. hayat bir film değil ve sen de bu filmin başrolü değilsin. dünyada her yıl belki de milyon tane 1ntihar vakası oluyor. %99.99999999 undan kimse haberdar olmuyor bile. dümdüz yaşamana bak, kasma

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Enes Budak
Konu basit.hayat iğrenç ve yaşanmaya değmeyecek kadar iğrenç baktıkça midemi bulandırıyor. Hani ben yaşamaktan istemiyorum ama bu dünyaya bırakılıyorum . Hayata tutunmak için uğraşıyorum sonuç ne oluyor iğrenç insanlık ve iğrenç bir yaşam hem de bunları hiç istemediğimiz halde. Hayata tutunmak için şehir değiştirdim sonuc değişmedi okul okumaya çalıştık okulda aynı iğrençlikte arkadaş edinmeye çalıştım o da olmadı sevgili edindim o da aynı sen seviyorum diyip bunu kendini eğlendirmek için kullandı hobi edinmeye çalıştım sonuç gene aynı ne yaparsam yapayım bu iğrençlik böyle insanları hep aynı bu hayatın. İntihar etmek istiyorum korkuyorum sakat kalmaktan. Yaşamak istemiyorum bu benim kendi hür iradem ile aldığım karar ama intihar da yasak bir yerden atsam sakat kalsam gene zorla hayatta tutmaya çalışacaklar madem her insanın yaşama hakkı var neden zorla hayatta tutulmaya çalışıyorum sevmiyorum bu hayatı sevmiyorum yaşamayı doktora gittim doktor çözüm bulamıyor adam da haklı hasta değilim bir sıkıntım yok adam ne yapsın ben sadece doğal hayatta olan biriyim benim doğadaki aslandan zebradan zurafadan sirtlandan farkım yok tek yaptığım yaşama içgüdüsünu devam ettirmek ama bu yaşam bana acı veriyor ve sürekli acı çekiyorum ve gene(gene dediğim için böyle tabir yoktu diyen sevgilime selam) hayatta tutuluyorum hayır yani ben istemiyorum hayatta olmak ben bu dünyaya ait değilim işte bu dünya bana göre değil neden bana işkence cektiriyorlar kanun hukuk diyorlar uygulayan yok uyguladığımız için bana tavır alınıyor yapmadığım şeyleri sırf bana zarar vermek için iftira atıyorlar 3 kuruşluk insanlar sırf 3 5 tane iş bilmezlik desteği için işini bırakıp onlarla oluyorlar ben bu düzeni sevmiyorum ve bu düzeni sevmediğim için yaşamak istiyorum tek istediğim verin ilacımı öleyim çok mi zor öldüğümde ne değişecek bu iğrenç insanlar ist3digi hayatı yasayacak benim umurumda değil aksine benim gibi biriyle uğraşmazlar beçünkü en acı cekmeyecegim cunku yapamayacağım er herkes istediğini alacak herkes istediğini yaşayacak ben zaten olum sonrası yaşam ıvır zivirlara inanmıyorum neden inatla hayatta rutulup bana işkence ediliyor bu olanlardan dolayı kime kızayım demekki bu yaşam bana göre değil bu düzen bana göre değil ben taşı tarağı bile toplamadan gitmek istiyorum çok mu şey istedim tek yapılacak bana ilaç verilecek ben ölüp yok olcam çok mu zor gün geçtikçe daha kötüye gidiyorum bundan keyif mi alıyorlar yaşamak istemiyorum diye psikolojim mi bozuk istemiyorum gayet normal bir şey bana kimse sormadı bu dünyaya gelmek ister misin diye bana sorsalar istemem hayır herkesin mutlu olacağı durum yerine neden bana inatla acı çektiriyor bu düzen çok mu zor
Ben 19 yaşındayım, hayattan senin kadar bıkmış olmasamda, inan bende sana yakın bir derecede bıktım, aynı şekilde bende dinsizim.
Ama ben yaşamaya devam edeceğim, neden mi? Çünkü bir amacım var, bir kitap yazmak istiyorum, bir yazar olmak istiyorum, hayatımın sonuna geldiğimde binlerce kitap okumuş, yüzlerce dizi, film izlemiş, kitaplar yazmış ''entelektüel'' bir insan olarak ölmek istiyorum.
Sende bir amaç belirle kendine, çok basit birşeyde olabilir, çok kompleksde, ama bir amacın olsun lütfen.

Lütfen sana attığım bu videoyu izle, bana göre ''Bir amaç'' hayatta tutar bizleri, lütfen kendine bir amaç, bir hedef belirle ve O'nun için yaşa dostum.
Bu arada istersen instagramdan ekleyebilirsin, belki sohbet ederiz. instagramım ''Genel felsefe'' .

Lütfen bu videoyu izle;

Lütfen Victor Frankle ''insanın anlam arayışı'' kitabını oku.

dnzz

80+
Ben 19 yaşındayım, hayattan senin kadar bıkmış olmasamda, inan bende sana yakın bir derecede bıktım, aynı şekilde bende dinsizim.
Ama ben yaşamaya devam edeceğim, neden mi? Çünkü bir amacım var, bir kitap yazmak istiyorum, bir yazar olmak istiyorum, hayatımın sonuna geldiğimde binlerce kitap okumuş, yüzlerce dizi, film izlemiş, kitaplar yazmış ''entelektüel'' bir insan olarak ölmek istiyorum.
Sende bir amaç belirle kendine, çok basit birşeyde olabilir, çok kompleksde, ama bir amacın olsun lütfen.

Lütfen sana attığım bu videoyu izle, bana göre ''Bir amaç'' hayatta tutar bizleri, lütfen kendine bir amaç, bir hedef belirle ve O'nun için yaşa dostum.
Bu arada istersen instagramdan ekleyebilirsin, belki sohbet ederiz. instagramım ''Genel felsefe'' .

Lütfen bu videoyu izle;

Lütfen Victor Frankle ''insanın anlam arayışı'' kitabını oku.
Okudum bu kitabı açıkçası doktor hayata kendi gözüyle bakıyor kimse elektrikli tellere atlayıp intihar edeni görmedi o belki karısını düşündü en azından onu gerçekten seven biri ama peki şu olsaydı karısı ondan kurtulup evlenip yeni hayat kurtardı o zaman bu adam ne yapacaktı işte olayda bu benim tek istediğim insan intihar etmeyi de onun özgürlüğü olması herkesin derdi var herkesi hayatta tutan var ama sorun şu ben bunu istemiyorum anlam aramakta istemiyorum ben hiç var olmamış olmak istiyorum yok olmak bir daha yaşamamak çünkü burada düzen var ama benim için bu düzene ayak uyduramamam şu da var insan ölmeye yaklaştığında otomatik onu hayatta tutmaya çalışacaklar bir icgudusu işte sorun burda bu düzen insanı hayatta tutmaya çalışıyor benim gibi bir çok kişi var neden inatla hayatta kalmamız gerekiyor neden ben bu ülkedeyiz neden buradayım ben seçmedim şimdi sorsak çoğu insan farklı ülke seçecek ama yok gene buradayız sorulmamis yasamdayiz size bir soru bizi koşulsuz seven anne babamız eğer onların çocuğu olmak yerine başka biri olsaydık yani şöyle diyim benim annem babamın çocuğu deniz olmasaydı da atıyorum poyraz olsaydı annem babam denizi gene sevecek miydi yoksa poyraz mi sevecekler işte ben böyle olduğum yerde yaşamak istemiyorum bu doktor amacını bu yapmış ben neden hu doktor gibi anlam bulmalıyım ben hiç varolmak istemiyorum

Okudum bu kitabı açıkçası doktor hayata kendi gözüyle bakıyor kimse elektrikli tellere atlayıp intihar edeni görmedi o belki karısını düşündü en azından onu gerçekten seven biri ama peki şu olsaydı karısı ondan kurtulup evlenip yeni hayat kurtardı o zaman bu adam ne yapacaktı işte olayda bu benim tek istediğim insan intihar etmeyi de onun özgürlüğü olması herkesin derdi var herkesi hayatta tutan var ama sorun şu ben bunu istemiyorum anlam aramakta istemiyorum ben hiç var olmamış olmak istiyorum yok olmak bir daha yaşamamak çünkü burada düzen var ama benim için bu düzene ayak uyduramamam şu da var insan ölmeye yaklaştığında otomatik onu hayatta tutmaya çalışacaklar bir icgudusu işte sorun burda bu düzen insanı hayatta tutmaya çalışıyor benim gibi bir çok kişi var neden inatla hayatta kalmamız gerekiyor neden ben bu ülkedeyiz neden buradayım ben seçmedim şimdi sorsak çoğu insan farklı ülke seçecek ama yok gene buradayız sorulmamis yasamdayiz size bir soru bizi koşulsuz seven anne babamız eğer onların çocuğu olmak yerine başka biri olsaydık yani şöyle diyim benim annem babamın çocuğu deniz olmasaydı da atıyorum poyraz olsaydı annem babam denizi gene sevecek miydi yoksa poyraz mi sevecekler işte ben böyle olduğum yerde yaşamak istemiyorum bu doktor amacını bu yapmış ben neden hu doktor gibi anlam bulmalıyım ben hiç varolmak istemiyorum
peki şöyle düşün istersen. 20 yaşında bir oğlunun olduğunu ve senin dediklerini söylüyor. ona ne yapmasını söylerdin?

empati yap sadece gözlerini kapat ve o durumu düşün.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Enes Budak
Dediklerini anlıyorum, ve inan sana yakın duygular hissediyorum. Bende senden çok farklı değilim, bence dediklerinin genelinde haklısın, düzen insanın ''yaşaması'' üzerine, açıkçası bana da seçme şansı verilseydi ''varolmak ister miydin, yoksa hiç varolmak istemez miydin?'' diye, varolmamayı seçerdim, hele varolmak ''sonsuza kadar azap çekmek (cehennem)'' gibi bir risk taşıyorsa, dediğim gibi hiçbir dine kesinlikle inanmıyorum,o yüzden ölünce yok olacağız bence, ve bu beni mutlu ediyor. Diyorum ki kendi kendime ''varoldum, bari en iyi şekilde yaşayayım'' , bence sende ''en iyi şekilde yaşa'' , sen akıllı bir insansın, belliki felsefe seviyorsun, sorguluyorsun, kendine güzel bir amaç edin. İstersen instagramdan ekleyebilirsin, sohbet ederiz, fikirlerimizi paylaşırız. (instagram: ''Genel Felsefe'')

dnzz

80+
empati yap sadece gözlerini kapat ve o durumu düşün.
Gözlerini kapat ve düşün seni gerçekten seven yok toplumsal düzen tamamen sana karşı istemediğin sevmediğin hayatı zorla yasamaya çalışıyorsun kimse sana seçme hakkı vermedi duygunu kullananlar, sana iftira atanlar, hayata tutunmaya çalıştığın her saniye senden nefret ediyorlar arkadaşım dediklerin işleri düştüğünde seni arıyor

gerçek arkadaş zaten 1 yada 2 tane olur kalanı boş muhabbettir. biraz sıkıntılı kötü durumlar tecrübeler yaşamış olabilirsin ama bu hep böyle olacak değildir. elbet işler tersine dönecek.

TahinPekmez

80+ Gold
Bir amaca bağlı olmadığından kaynaklanıyor bu düşüncen. Allah var dostum ahirette var, bence sen biraz daha araştır.
Screenshot_20250306_041217_Google.jpg

TahinPekmez

80+ Gold
Biliyor musun eğer tanrı gerçek olsaydı onun yakasına yapışırdim ve derdim"tum bunların olacağını bile bile beni neden yarattın "
Peki akıl ve iradenin olduğuna inaniyor musun? Kendin ile ilgili düşünce,karar, ve davranışlarıni kendin ayarliyamiyor musun? Bu kadar nimetin içinde bu isyan da ne oluyor. Etrafına bak senden üstün canlı var mi. Milyarlarca inanan yada inanmayan insanlarin en cok.istegi uzun yaşamaktir. sende son vermekten bahsediyorsun. Buda senin psikolojik durumunun aşırı kötü olduğunu gösteriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,374
Üyeler
169,288
Son üye
chosenonefg
Top Bottom