2-3 gün önce itopyadan MSI Z490-A PRO 4800MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DP ATX Anakartını aldım dün elime ulaştı fakat açtığımda kartın üzerinde kırmızı macunumsu kurumuş bir şey vardı fotoğrafı ekte. Bu bir hata mı yoksa normal bir şey mi?
BENCE bi görüşün itopya ile2-3 gün önce itopyadan MSI Z490-A PRO 4800MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DP ATX Anakartını aldım dün elime ulaştı fakat açtığımda kartın üzerinde kırmızı macunumsu kurumuş bir şey vardı fotoğrafı ekte. Bu bir hata mı yoksa normal bir şey mi?
normal görünmüyor2-3 gün önce itopyadan MSI Z490-A PRO 4800MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DP ATX Anakartını aldım dün elime ulaştı fakat açtığımda kartın üzerinde kırmızı macunumsu kurumuş bir şey vardı fotoğrafı ekte. Bu bir hata mı yoksa normal bir şey mi?
Gönder gitsin dostum macun erimiş gibi duruyor şu statik koruyucu poşette bisey varmı?2-3 gün önce itopyadan MSI Z490-A PRO 4800MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DP ATX Anakartını aldım dün elime ulaştı fakat açtığımda kartın üzerinde kırmızı macunumsu kurumuş bir şey vardı fotoğrafı ekte. Bu bir hata mı yoksa normal bir şey mi?
Bence tekrar gönder risk alma.2-3 gün önce itopyadan MSI Z490-A PRO 4800MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DP ATX Anakartını aldım dün elime ulaştı fakat açtığımda kartın üzerinde kırmızı macunumsu kurumuş bir şey vardı fotoğrafı ekte. Bu bir hata mı yoksa normal bir şey mi?
koruyucu poşet temiz gözülüyor donmuş bir yapıştırıcı gibi slikon kıvamında kırmızı bir şey itopyaya ulaşmaya çalışıyorum 30 dkdır bağlanmayı bekliyorumGönder gitsin dostum macun erimiş gibi duruyor şu statik koruyucu poşette bisey varmı?
iade et dostum hiç macun gibi durmuyor2-3 gün önce itopyadan MSI Z490-A PRO 4800MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DP ATX Anakartını aldım dün elime ulaştı fakat açtığımda kartın üzerinde kırmızı macunumsu kurumuş bir şey vardı fotoğrafı ekte. Bu bir hata mı yoksa normal bir şey mi?
Reçel macun gibi bişeye benziyor ama şekerli bir şey gibi duruyor.iade et dostum hiç macun gibi durmuyor
aynen öyle kurumuş bal gibi bir şeyReçel macun gibi bişeye benziyor ama şekerli bir şey gibi duruyor.
tadına bak biaynen öyle kurumuş bal gibi bir şey
bakayım bende merak ettimtadına bak bi