Neler Yeni

0 pc donuyor ve kendi kendine kapanıyor

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
son günlerde sürekli kendi kendine reset atmaya başladı falan de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kaplumbağa berkay
SSd bozuk veya hard diskin..
ramlerin ucunu ve ram soketini kuru bez yada silgi ile temizle tek tek cpuya uzak slota tak.
Arkadaşların dediği gibi ssd olabilir ama bir diğeride kendimde laptobumda yaşadığım için söylüyorum işlemci fazla ısınıyor olabilr termal macunu kontrol et soğutucunun jelatini vs varsa çıkar bazen çıkarmıyorlar dalgınlıktan
Yarın garantiye vericem acaba kaç günde elime ulaşır
Hiç değişim yaptınız mı ,yaptıysanız kaç günde geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kaplumbağa berkay
1000002268.jpg

pc ustasi1

80+ Silver
Pc 0 windows 11 kurdum sistem donuyor sürekli kapanıp açılıyor
-Bilgisayarcıda kasam yere düşmüştü ama ondan öncede oluyordu fakat bu kadar değil
-bilgisayarcı yapamadı donma sorununu
-biosu güncelledi windows11 kurdu fakat donma sorununu cozedemdi
-Teker teker ramleri denedi ekran kartınıda fakat çözüm bulamadı 800tl para aldı
şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum öneriniz varsa şimdiden tşk ederim
Sıkıntı Psu'da olsaydı yük altında olurdu o yüzden psu ele . Ekran kartını denemek için ekran akrtını çıkart hdmi anakarta bağla başlat Pc'yi eğer donma yoksa sorun ekran kartında . Sorun büyük ihtimal ssd veya anakartta başka anakartta denemen gerek . Bilgisayarcı da sana iyi saplamış bu arada 800 Tl ne olm yeni ssd veya anakart alırdım o paraya

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kaplumbağa berkay
Sıkıntı Psu'da olsaydı yük altında olurdu o yüzden psu ele . Ekran kartını denemek için ekran akrtını çıkart hdmi anakarta bağla başlat Pc'yi eğer donma yoksa sorun ekran kartında . Sorun büyük ihtimal ssd veya anakartta başka anakartta denemen gerek . Bilgisayarcı da sana iyi saplamış bu arada 800 TL ne olm yeni ssd veya anakart alırdım o paraya
Bana saplayan bilgisayarcı ekran kartını deneni düzgün çalıyor dedi ama ssd ve anakarta bakmadı şuan bende kontrol edemem garantiye vericem

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
psu bozuksa sadece yük altında değil her türlü kapanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kaplumbağa berkay
psu bozuksa sadece yük altında değil her türlü kapanır.
Valla şuan psunun bozuk olduğunu düşünüyorum çünkü o kadar berbat bi kabloları var ki kablolar fanlara deyiyor biraz yana aldım şuan ama kablolama berbat ötesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom