SSd bozuk veya hard diskin..
ramlerin ucunu ve ram soketini kuru bez yada silgi ile temizle tek tek cpuya uzak slota tak.
Yarın garantiye vericem acaba kaç günde elime ulaşırArkadaşların dediği gibi ssd olabilir ama bir diğeride kendimde laptobumda yaşadığım için söylüyorum işlemci fazla ısınıyor olabilr termal macunu kontrol et soğutucunun jelatini vs varsa çıkar bazen çıkarmıyorlar dalgınlıktan
M2 ssd adata500gbarkaplanda indirme varsa sorun ssd. bir de parçalarını yazsan tam olurdu
m2 modeli neM2 ssd adata500gb
Anakart asrockh610m
Ekrankartı zotac4060
Ram lexar 8x2 total16gb
Kasa thermaltake s200tg argb
m2 modeli ne
Sıkıntı Psu'da olsaydı yük altında olurdu o yüzden psu ele . Ekran kartını denemek için ekran akrtını çıkart hdmi anakarta bağla başlat Pc'yi eğer donma yoksa sorun ekran kartında . Sorun büyük ihtimal ssd veya anakartta başka anakartta denemen gerek . Bilgisayarcı da sana iyi saplamış bu arada 800 Tl ne olm yeni ssd veya anakart alırdım o parayaPc 0 windows 11 kurdum sistem donuyor sürekli kapanıp açılıyor
-Bilgisayarcıda kasam yere düşmüştü ama ondan öncede oluyordu fakat bu kadar değil
-bilgisayarcı yapamadı donma sorununu
-biosu güncelledi windows11 kurdu fakat donma sorununu cozedemdi
-Teker teker ramleri denedi ekran kartınıda fakat çözüm bulamadı 800tl para aldı
şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum öneriniz varsa şimdiden tşk ederim
Bana saplayan bilgisayarcı ekran kartını deneni düzgün çalıyor dedi ama ssd ve anakarta bakmadı şuan bende kontrol edemem garantiye vericemSıkıntı Psu'da olsaydı yük altında olurdu o yüzden psu ele . Ekran kartını denemek için ekran akrtını çıkart hdmi anakarta bağla başlat Pc'yi eğer donma yoksa sorun ekran kartında . Sorun büyük ihtimal ssd veya anakartta başka anakartta denemen gerek . Bilgisayarcı da sana iyi saplamış bu arada 800 TL ne olm yeni ssd veya anakart alırdım o paraya
Valla şuan psunun bozuk olduğunu düşünüyorum çünkü o kadar berbat bi kabloları var ki kablolar fanlara deyiyor biraz yana aldım şuan ama kablolama berbat ötesipsu bozuksa sadece yük altında değil her türlü kapanır.