Hocam benmi beceremedim düz kontak yapmayı anlamadım herşeyi tam taktım anakartdamı sorunhocam fotoğraf ekler misiniz
ekran kartının 8 pin bağlantısını yapmadınız ondan hocam
hocam ekran kartının kablosunu takın, psunun şartelini kontrol edin, 24 pin kablosu tam oturmuş mu bi bakinMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam benmi beceremedim düz kontak yapmayı anlamadım herşeyi tam taktım anakartdamı sorun
Hocam takıp gene denedim aynı açılmıyor.ekran kartının 8 pin bağlantısını yapmadınız ondan hocam![]()
bence kontağı becerememiş olabilirsinizHocam takıp gene denedim aynı açılmıyor.
Kontak 1 e bakıyor hocam çeşke kontak da olsa bilgisayarcıya götüreyim dicem para kalmadı düz kontak yapamıyor olabilirmiyim.bence kontağı becerememiş olabilirsiniz
kasa yok mu hocam bi öyle deneyinKontak 1 e bakıyor hocam çeşke kontak da olsa bilgisayarcıya götüreyim dicem para kalmadı düz kontak yapamıyor olabilirmiyim.
Kasa yok hocam eski anakartımda power tuşu vardı üstünde ondn yapamıyorum diye düşünüyorum kullandıgım tornavida ucu plastikkasa yok mu hocam bi öyle deneyin
plastikse olmaz ki zatenKasa yok hocam eski anakartımda power tuşu vardı üstünde ondn yapamıyorum diye düşünüyorum kullandıgım tornavida ucu plastik
hocam ramin yerini de bi sola alsanıza bi öyle deneyinplastikse olmaz ki zaten
Ram 2 tane hocam 1 ni taktım sola alayımplastikse olmaz ki zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ramin yerini de bi sola alsanıza bi öyle deneyin
Hocam tornavida plastik harici yok anahtarla olurmuplastikse olmaz ki zaten
hocam ramin yerini de bi sola alsanıza bi öyle deneyin
her hangi demir bi uçla olur power sw tuşunun + - birbirine temas etcek şekilde deydirin demirle elinize anahtarın demir kısmından tutmayın plastik falan peçete ile falan yapınRam 2 tane hocam 1 ni taktım sola alayım
Hocam tornavida plastik harici yok anahtarla olurmu