Neler Yeni

DDR 5 SİSTEMİM AÇILMIYOR

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
EmreE
Hazır sistem diye kusursuz montajlanacak hali yok onlarda insan hata yapabilir ama dün açıldıysa doğrudur montajı tekrar yazsana desteğe böyle böyle diye

Knach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
KNACH
Hazır sistem diye kusursuz montajlanacak hali yok onlarda insan hata yapabilir ama dün açıldıysa doğrudur montajı tekrar yazsana desteğe böyle böyle diye
Yazdım daha cevap gelmedi ama biri biosu sıfırla dedi pili söküp
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dünkü konuştum kişi eğer olmazsa sistemi iadesini isteyip orada test edeceğini söyledi en kötü ihtimalle

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
EmreE
Büyük ihtimalle kendileri bir bakarlar ama tekrar bi ram sök tak

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
EmreE
Bende ddr5 sistem kullanıyorum ama hiç açılmama ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım sadece ddr5 de ramlerim cl değerli yüksek olduğu için biraz geç açılır başka bi sıkınıto olmaz

Knach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
KNACH
Bende ddr5 sistem kullanıyorum ama hiç açılmama ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım sadece ddr5 de ramlerim cl değerli yüksek olduğu için biraz geç açılır başka bi sıkınıto olmaz
İlk sistem olunca hem anakarta dokunmaya falan bira çekiniyordum ama o ramleri sökmem takmak eziyetti zaten .d bakalım yarın en kötü kargoya veririm

Top Bottom