0 tecrübe ile 17 yaşında basketbolda başarılı olunabilirmi

Cupra

80+
Reaksiyon skoru
19
Dostlar yasim 17 boyum 187 daha once hic basketbol tecrubem olmadi aslinda biraz ilgi duyuyorum ama arkadaslarla arada oynamak disinda bi kursa falan yazilmadim sizce suan bi kulupte baslasam 0 dan ilerede basarili olma ihtimalim var mi

Dostlar yasim 17 boyum 187 daha once hic basketbol tecrubem olmadi aslinda biraz ilgi duyuyorum ama arkadaslarla arada oynamak disinda bi kursa falan yazilmadim sizce suan bi kulupte baslasam 0 dan ilerede basarili olma ihtimalim var mi
Başarıdan kastının ne kadar büyük olduğuna bağlı fakat neden olmasın.

herhangi bir spor dalında profesyonel yolu genelde 6-7 yaşlarında başlıyor geç kalmışsın yine takımlarda oynarsın ama süper lig olur mu bilemem

Neden olmasın olabilir çevrende imkan varsa olursun. Çocukken başlamak daha iyi olur ama yasin tamamen geçmiş değil.

herhangi bir spor dalında profesyonel yolu genelde 6-7 yaşlarında başlıyor geç kalmışsın yine takımlarda oynarsın ama süper lig olur mu bilemem
Takımlar dediğin geçimimi sağlayabilecek tamamen meslegim olacak takımlar mi yoksa hobi mi

Boyun kisa ve seni yasta alacak takim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,951
Üyeler
184,246
Son üye
eczces
Geri