biran 3050 sandım emin değilim bendenerden biliyon
biran 3050 sandım emin değilim bendenerden biliyon
18:00 19:00 arası olabilir hocam sanırsam artık videolar bu saatlerde geliyor eskiden 17:00"DE yayınlanırdıYoutube videosu saat kaçta yayınlanacak?
Southpawsı iade ettirmez inşallah
sanmıyorum o sistem çok harikaydı bu sanırsam ya 3060 veya 3060Ti olur ki RX6700XT bu iki karttan da güçlüSouthpawsı iade ettirmez inşallah
Ben de dün gaming gecesinden indirimli kasayı satın aldım. Bu sistem daha F/P çıkarsa dünkü sipariş ettiğim gaming sistemi iade etmeyi düşünüyordum. Bir kaç da özelleştirme yapmıştım o yüzden ya iade kabul edilmezse diye çekiniyorum. Montaj aşamasında gözüküyor.Southpawsı iade ettirmez inşallah
hocam bazı sitelerde kişi isteği üzerine montajlandığı için iade almıyorlar fakat şansınızı deneyin yine deBen de dün gaming gecesinden indirimli kasayı satın aldım. Bu sistem daha F/P çıkarsa dünkü sipariş ettiğim gaming sistemi iade etmeyi düşünüyordum. Bir kaç da özelleştirme yapmıştım o yüzden ya iade kabul edilmezse diye çekiniyorum. Montaj aşamasında gözüküyor.
Sizce dünkü sipariş için iade açsam montaj aşamasındayken kabul edilir mi? Edilir diyorsanız, bu sistem iyi çıkarsa kesin bunu alırım.