08.04.2025 yani dün cekilis kazandım insta dan dolandırıcı cıktılar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Saglam yerden almasam bilgiyi cok inandırıcı cevap veriyor herif
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genelde söze “efendim” diye başlayanlar neden hep dolandırıcı çıkıyor
O bu degilde pederin kulagına gitti bu peder azıma tükürdü eft ile attım parayı bana bankanı bosaltırlar diyip parama el koydu delirtecek beni

Saglam yerden almasam bilgiyi cok inandırıcı cevap veriyor herif
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O bu degilde pederin kulagına gitti bu peder azıma tükürdü eft ile attım parayı bana bankanı bosaltırlar diyip parama el koydu delirtecek beni
Babana da bu yolla vesile olmuş :kekw:

Aynn paramı almak icin bahane arıyordu dedigin gibi bu vesile oldu atıp tutuyor simdi lerde sürekli havadan havadan
Olsun, babadır. Saygıda kusuru eksik etmeyelim, Allah başından eksik etmesin. Sen de bundan sonra daha dikkatli olursun. Daha da beteri olabilirdi. Bir musibet, bin nasihatten iyidir derler. Tekrar tekrar geçmiş olsun.

Alıntıyı görüntüle
Yukarıdaki cekilise katıldım ve cekilis sonucu bana telefon cıktı bende yönlerdikleri herseyi yapıp 375 tl kargo parası istediler attıkları ibana attım parayı sonra whaatsap a yönlendirdiler tel verdiler sonra tc tel e posta dogum tarihi adres bilgileri herseyi eksiksiz yaptıktan sonra 4995tl ötv parası istediler bende ne bu dedim ve paramı geri istedim ilk attıgımı vermediler tanıdıklar aracılıgıyla ögrendigim bilgiler de attıkleri tel calıntı ve paraya gönderdigim. Iban ise bir teroristin üstüne oldugu cıktı bu bilgileri nasıl.aldın derseniz jandarmada tanıdıklar var ordan teyit ettim
Hocam instada vb yerlerde böyle afedersin ama enai aví yapıyorlar geçmiş olsun en azından oltaya komple takılmamışsín

Alıntıyı görüntülebana cevap olarak yazdıgına bakarmısınız bide ne diyor
Sen hiç ayranım ekşi diyen yoğurtçu gördün mü reisim
Bedava peynir sadece fare kapanında olur.
Şunu ne zaman öğrenicez biz birader ya her gün orda burda duyuyoruz yok şöyle dolandırıldı böyle dolandırıldı.
İşin garibi dolandırana ceza veriyorlar o çok ilginç.

Neyse dostum en azından ucuz atlatmışsın bundan sonra bir daha tongaya düşmezsin iyi tarafından bakmak lazım.

Alıntıyı görüntüle
Yukarıdaki cekilise katıldım ve cekilis sonucu bana telefon cıktı bende yönlerdikleri herseyi yapıp 375 tl kargo parası istediler attıkları ibana attım parayı sonra whaatsap a yönlendirdiler tel verdiler sonra tc tel e posta dogum tarihi adres bilgileri herseyi eksiksiz yaptıktan sonra 4995tl ötv parası istediler bende ne bu dedim ve paramı geri istedim ilk attıgımı vermediler tanıdıklar aracılıgıyla ögrendigim bilgiler de attıkleri tel calıntı ve paraya gönderdigim. Iban ise bir teroristin üstüne oldugu cıktı bu bilgileri nasıl.aldın derseniz jandarmada tanıdıklar var ordan teyit ettim
Bravo dostum

Bende bir ara monster x24 enerji+ monster mini bar buzdolabı alıyorum diye oltaya düşüyordum 3 defa sona geldim işlemde neyse ki her seferinde internet çekmedi geri döndüm 🥲😂

Başka ne çıkacaktı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,663
Üyeler
183,154
Son üye
Nagii