Neler Yeni

0850 484 0336 numara 4 defa aradı

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege
Selamlar başlikta yazdığım numara beni 4 defa aradı İnternet paketiniz bitti 1 tuşlayın diye ben hemen kapattım 4. De basmadım ama bekledim sonra good bye diyip yüzüme kapattı benim numaramla bir yerlere kayıt olmaz değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar başlikta yazdığım numara beni 4 defa aradı İnternet paketiniz bitti 1 tuşlayın diye ben hemen kapattım 4. De basmadım ama bekledim sonra good bye diyip yüzüme kapattı benim numaramla bir yerlere kayıt olmaz değil mi
Up

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII

Up
Bugün de ablamı aradılar sözleşmenin bitti 149 lira yerine 89 liraya alabilirsiniz diyorlardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Up
Sorun olmaz hatta ben yanlışlıkla dolandıcıyı aramıştım sadece defalarca arayıp ucuz internet filan dediler engelledim, sorun yok.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
benide arıyorlardı ama müşteri temsilcisi ile görüşmek istiyorsanız 1 e basın diyordu 1 e bastım adam çıktı baya bir şey anlattı 2-3 dakika dinledim sonra aylık ne kadar kazanıyorsunuz dolandırıcılıkta iyi para varmı birde telefon numaramı nerden buldunuz dedim yüzüme kapattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,545
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom