Neler Yeni

0'dan 100'e Çıkmak İçin Yayın Ekibi Kuruyorum

x56zb4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda
Selamlar dostlar.

Kısaca söylemek gerekirse, zamanında online yayıncılığı Twitch aracılığıyla Türkiye'ye getiren bir avuç insandan biriydim, ki bu 2012-2013 yıllarına tekabül eder. Devamında birkaç sene daha bu işin içinde bulunma fırsatım oldu büyük yayıncıların moderasyon ekibi vs. olsun. Pandeminin başında da bu işleri tamamen saldım. Şimdi tekrardan bu mecraya hem de yayıncı olarak girme vaktimin geldiğini düşünüyorum. Tamamiyle kendimiz, başka yayıncıların yardımı, "boostu" olmadan, sıfırdan yüze çıkacağız, ekibimize katılacak kişiler arıyoruz. Moderatörlük, yayında aktiflik, beraber oyunlara girme vesaire yani kısacası her şeye ihtiyaç var ekibimizde. Bu yolda bize katılmak, beraber yükselmek isteyen arkadaşları aramıza bekliyoruz. 1 sene içinde bu işin zirvelerine çıkacağımıza şüphemiz yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cem Yılmaz
Selamlar dostlar.

Kısaca söylemek gerekirse, zamanında online yayıncılığı Twitch aracılığıyla Türkiye'ye getiren bir avuç insandan biriydim, ki bu 2012-2013 yıllarına tekabül eder. Devamında birkaç sene daha bu işin içinde bulunma fırsatım oldu büyük yayıncıların moderasyon ekibi vs. olsun. Pandeminin başında da bu işleri tamamen saldım. Şimdi tekrardan bu mecraya hem de yayıncı olarak girme vaktimin geldiğini düşünüyorum. Tamamiyle kendimiz, başka yayıncıların yardımı, "boostu" olmadan, sıfırdan yüze çıkacağız, ekibimize katılacak kişiler arıyoruz. Moderatörlük, yayında aktiflik, beraber oyunlara girme vesaire yani kısacası her şeye ihtiyaç var ekibimizde. Bu yolda bize katılmak, beraber yükselmek isteyen arkadaşları aramıza bekliyoruz. 1 sene içinde bu işin zirvelerine çıkacağımıza şüphemiz yok.
katılmak isterim ama hiç bir mod geçmişliğim yok tamamen yeni olucağım kabul edersen
dc: basilisk_1

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Görkem Çağan
yayıncı nickiniz neydi ?

Demoizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdullah GENÇ
Dc 4pomen.

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Alperen Çelebi
başarılar dilerim. ara ara modluğa bakarım. dc syrong

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Egehan Kiremit
Özelden iletişime geçtim, istersen konuşabiliriz.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Grafik tasarım hakkında yardım edebilirim. Dc xkasapbey
Selamlar dostlar.

x56zb4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda
Top Bottom