Neler Yeni

0'dan Matematik Anlatan Tekrar Niteliği Kanal

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Mert Hoca İzliyordum Daha Önceden Hiç Bilmediğim Bir Konuyu Temelim Olmadığı İçin Haliyle Çok İyi Anlayamıyorum Matematiğin Güler Yüzünü İzledim Oda Biraz İleri Düzey Anlatıyo Tekrar Niteliğinde Kullana Bileceğim Konuyu Temelden Anlatan Hoca Önerisi Yaparmısınız?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

burak9956

80+ Bronze
Gerçekten rehber matematikten başka kanal bul, konuyu çok dağıtıyor. Durduk yere her bağırır gibi ses yükselttiğinde kufrediyordum

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

asdqwe1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Batuhan Demir
Onun İçin İleri Düzey Diyorlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani Hocam Bana Böyle Soru Tiplerini İyi Anlatıcak Çok Karıştırmadan Bi Kanal Lazım.
Herkes bir şeyler diyor kimine basit kimine zor o yüzden kendin biraz izlemelisin hepsinden

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes bir şeyler diyor kimine basit kimine zor o yüzden kendin biraz izlemelisin hepsinden
Hocam Bide Konuyu Çok İyi Anlıyorum Soruların Çoğunu Yapabiliyorum Ama Bazı Soru Tipleri Var Anlıyorum Ama Kendim Yapamıyorum Bunu Nasıl Çözebilirim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Mert Hoca İzliyordum Daha Önceden Hiç Bilmediğim Bir Konuyu Temelim Olmadığı İçin Haliyle Çok İyi Anlayamıyorum Matematiğin Güler Yüzünü İzledim Oda Biraz İleri Düzey Anlatıyo Tekrar Niteliğinde Kullana Bileceğim Konuyu Temelden Anlatan Hoca Önerisi Yaparmısınız?
Rehber Matematik mala anlatır gibi anlatıyor, iyi anladım.

Çok Önerilmiyor Neden Olduğunu Bende Çözemedim Aslında Mert Hocada Temelden Alıyo Ama Soru Tipleri Çok Karışık Geliyo Bi anda geçtiği İçin
RM hızlı geçemiyor. Orta-zor soruların olduğu soru avcısı kısmı var

Hocam Bide Konuyu Çok İyi Anlıyorum Soruların Çoğunu Yapabiliyorum Ama Bazı Soru Tipleri Var Anlıyorum Ama Kendim Yapamıyorum Bunu Nasıl Çözebilirim?
Sürekli soru çözüm videosu izlemeni öneiririm. He diyelim çözdün yine yapamıyorsan kolay yayınları al.
Okyanus 40 Seans
Eis
Karekök
345 gibi

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Mert Hoca'nın sıfırdan matematik kampı var. Anlatımı çok zor değil, çok kolay da değil. İdeal düzeyde bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,562
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom