Sistem özelikleri
AMD RYZEN 3 1200
RX 560
AMD A320M -HDV
HYPERX 3200 8GB RAM
WD GREEN SATA SSD 120 GB
Arkadaşlar google da gezinirken EKRAN 3 KERE GİDİP GELDİ hemen ardından mavi ekran verdi. Ekranın 3 kere gidip geldiği sırada mouse falan hareket etirebiliyordum yani daha gitmemisti.
Windows ana dosyalarla falan hiç uğraşmadım.
Olay öncesi olan bazı seyler
!!!!--->2 gün önce crash vermisti kendini yeniden başlatıp windowsa bildirim gönderip normal işleyesine devam etti
->çok nadirde olsa pc bazen bazı seylerş görmeden açabiliyor; mouse,klavye,wirreles hatta bir kere ekran kartını görmemisti
->Kurtarmayı açamıyorum açtığım an yine 0xc000000e alıyorum
başlangıç ayarlarından hata ayıklamayı etkinleştire basıncada resimdeki
Bu hatayı alıyorum. Her şeyi açıkladım yardımcı olan herkese eyw(yazım hataları için kb)
AMD RYZEN 3 1200
RX 560
AMD A320M -HDV
HYPERX 3200 8GB RAM
WD GREEN SATA SSD 120 GB
Arkadaşlar google da gezinirken EKRAN 3 KERE GİDİP GELDİ hemen ardından mavi ekran verdi. Ekranın 3 kere gidip geldiği sırada mouse falan hareket etirebiliyordum yani daha gitmemisti.
Windows ana dosyalarla falan hiç uğraşmadım.
Olay öncesi olan bazı seyler
!!!!--->2 gün önce crash vermisti kendini yeniden başlatıp windowsa bildirim gönderip normal işleyesine devam etti
->çok nadirde olsa pc bazen bazı seylerş görmeden açabiliyor; mouse,klavye,wirreles hatta bir kere ekran kartını görmemisti
->Kurtarmayı açamıyorum açtığım an yine 0xc000000e alıyorum
Bu hatayı alıyorum. Her şeyi açıkladım yardımcı olan herkese eyw(yazım hataları için kb)
Son düzenleme: