Neler Yeni

Mavi Ekran 0Xc000000e hata kodu

ahmetkn1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet kaan
Sistem özelikleri
AMD RYZEN 3 1200
RX 560
AMD A320M -HDV
HYPERX 3200 8GB RAM
WD GREEN SATA SSD 120 GB

Arkadaşlar google da gezinirken EKRAN 3 KERE GİDİP GELDİ hemen ardından mavi ekran verdi. Ekranın 3 kere gidip geldiği sırada mouse falan hareket etirebiliyordum yani daha gitmemisti.

Windows ana dosyalarla falan hiç uğraşmadım.

Olay öncesi olan bazı seyler
!!!!--->2 gün önce crash vermisti kendini yeniden başlatıp windowsa bildirim gönderip normal işleyesine devam etti
->çok nadirde olsa pc bazen bazı seylerş görmeden açabiliyor; mouse,klavye,wirreles hatta bir kere ekran kartını görmemisti

->Kurtarmayı açamıyorum açtığım an yine 0xc000000e alıyorum

20221122_192941.jpg
başlangıç ayarlarından hata ayıklamayı etkinleştire basıncada resimdeki

20221122_233027_(1).jpg

Bu hatayı alıyorum. Her şeyi açıkladım yardımcı olan herkese eyw(yazım hataları için kb)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Kerem Cantürk
ben birisinden gördüğüm kadarıyla uefi üretici yazılımı kısmında restore defaults seçeneği mi ne vardı sonlarda ona basıyor ardından save and exit yapınca oluyodu

Farway

80+ Silver
Bu bir güncellemeden sonra mı oldu? ekran kartı driver hatasından kaynaklı olduğu kanısındayım.

ahmetkn1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bir güncellemeden sonra mı oldu? ekran kartı driver hatasından kaynaklı olduğu kanısındayım.
Knk bilgisayarlardan çok anlamam hatta daha driver güncelemesi yapmayı bilmem ben hiç bir günceleme yapmadım, otomatik olduysa bilmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben birisinden gördüğüm kadarıyla uefi üretici yazılımı kısmında restore defaults seçeneği mi ne vardı sonlarda ona basıyor ardından save and exit yapınca oluyodu
Denerim yarın

Driver güncelemesi hiç yapmadım , nası yapıldığınıda bilmiyorum

Farway

80+ Silver
Knk bilgisayarlardan çok anlamam hatta daha driver güncelemesi yapmayı bilmem ben hiç bir günceleme yapmadım, otomatik olduysa bilmem

Denerim yarın

Driver güncelemesi hiç yapmadım , nası yapıldığınıda bilmiyorum
Dostum DDU ile Driver nasıl kaldırılır araştır @RevDeisDou'nun bu konuda detaylı bir rehberi var. Sonrasında kararlı çalışan bir sürüme bakmanı öneririm ama şunu söyleyeyim tam driverdan mı kaynaklı gerçekten bilemiyorum benim tahminim o yönde ama ekran kartından sıkıntın olduğu açık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,462
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom