1.0 TCE Clio Alınır mı?

1.5DCI bu kral ilan.

hocam megane ı bilmem de ben istanbulda 2 hafta 1.5 dci manuel kullandım 4.6 -4.9 gezdi tüketim. Ordan biliyorum çok az yakıyor araç ama 1.0 için; yaktığı kadar gitmiyor vs diyorlar o yüzden ona soğudum biraz.
Manuel ile otomatik arasında yakıt farkı oluyor. Otomatiğin 5.5 altına düşeceğini sanmıyorum. 1.0 TCE Muhtemelen 1.5 DCİ Clio'dan daha performanslıdır. Uyguna 1.5 DCİ alınabilir, clio 5 fiyatına yaklaşmadıkça.

1.5DCI bu kral ilan.

hocam megane ı bilmem de ben istanbulda 2 hafta 1.5 dci manuel kullandım 4.6 -4.9 gezdi tüketim. Ordan biliyorum çok az yakıyor araç ama 1.0 için; yaktığı kadar gitmiyor vs diyorlar o yüzden ona soğudum biraz.
Hocam kavrama diyor şanzımana işlem yapılmış gibi uzak durun expertize gelincede tarcanlardan şaşmayın

Hocam kavrama diyor şanzımana işlem yapılmış gibi uzak durun expertize gelincede tarcanlardan şaşmayın
Kavrama, senin için vites atan debriyaj pedalı. Değişmesi hem araç hem kullanım hem de alıcı için iyi bir durum.

Araç EDC (çift kavramalı) bir şanzımana sahip. Kavramalar ömrünü tamamladığında yenisiyle değiştirilir ve bu yeni alıcı için iyi bir şeydir zaten. Yeni kullanıcıyı ekstra masraftan kurtarmış oluyor.

Hocam 1m ye buldum bitane 1.3 tce clio. Tam da istediğim gibi ama onun da yakıt konusu düşündürüyor. Aslında performans önemli değil, yokuşta falan bayılmasın yeterli. Az yakması daha öncelikli yani performanstan.

evet hocam hem sedan istemiyoruz küçük hatchback lazım i20,clio,puma gibi. Hem de bu bütçede alınacak corollalar sıkıntı olur diye düşünüyorum.

neden hocam ona bakmamıştım hiç

otomatik olmalı kral o dediğin manuel baktım ona da :/
Hocam yanlış anlamayın da bu paraya clio şart mı? Çünkü çok çok daha güzel araçlar varken en düşük aracı almak mantıksız geliyor bana. Gününüzde her araç yakıyor. Km de 1tl oynasa bile ekstradan onun karşılığında alacağınız emin olun çok daha iyi olacaktır.

mazotlu ile benzinli araçların yakıt tüketimini karşılaştırmak saçma, 1.0 tce benzinliye göre çok yakan bir araç değildir, gayette iyi çeker, çekmeme olayından şikayetçi olan 1.5 dci de de aynı şeyden şikayetçi olur.
1.0 tce gidiş konusunda üzmez, yakıt konusu beklentinize bağlı, benzinli araçlara göre çok yakıt tüketimi olmaz, son olarak 2. el çift kavramalı şansıman otomatik araç almak her zman soru işareti, 80.000 km sonrası şanzıman masraf çıkarma durumları olabiliyor ve az buz masraf değil. 1.5 dci de büyük ihtimal çift kavramalı vardır, ama benzinli olan yeni modellerde cvt var diye hatırlıyorum. Benzinli öneririm

mazotlu ile benzinli araçların yakıt tüketimini karşılaştırmak saçma, 1.0 tce benzinliye göre çok yakan bir araç değildir, gayette iyi çeker, çekmeme olayından şikayetçi olan 1.5 dci de de aynı şeyden şikayetçi olur.
1.0 tce gidiş konusunda üzmez, yakıt konusu beklentinize bağlı, benzinli araçlara göre çok yakıt tüketimi olmaz, son olarak 2. el çift kavramalı şansıman otomatik araç almak her zman soru işareti, 80.000 km sonrası şanzıman masraf çıkarma durumları olabiliyor ve az buz masraf değil. 1.5 dci de büyük ihtimal çift kavramalı vardır, ama benzinli olan yeni modellerde cvt var diye hatırlıyorum. Benzinli öneririm
Genel olarak kavrama masrafı çıkar o da 25-30K.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,945
Üyeler
184,085
Son üye
BatuhanTmrr
Geri