1.0 TCE Clio Alınır mı?

Ozaman i20 lpg li alcan az yakar az kaçar çok sorunda çıkarmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu fiyata kia cerato 2016-2017 çekiceksin 1.6 crdi ne performans ne de arızadan üzer tek sorunu aslında sorun değil tüm cift kavramaları arabada olan şey volan ve kavrama ortalama 30k ücreti var onun haricinde ne motoru arıza çıkartır ne de başka bişeyi hem sürmeyi öğrenince performansda isteyeceksiniz onun içinde üzmez sedan kullanırsınız hocam güvenin kendinize biraz kimler araba sürüyor ya

volanı kavraması yeni değişmiş bir ceratoda bulunabilir illa senin değiştirmede gerek yok
Bende geçen hafta 2017 cerato aldım 😄gerçekten güzel araç.beğendim çok geniş ve perdormanslı özellikle arka şaft tünelinin olmaması beni şaşırttı

Ozaman i20 lpg li alcan az yakar az kaçar çok sorunda çıkarmaz

Bende geçen hafta 2017 cerato aldım 😄gerçekten güzel araç.beğendim çok geniş ve perdormanslı özellikle arka şaft tünelinin olmaması beni şaşırttı
gerçekten öyle bizde 1 sene önce kullanıyorduk piyasası rakiplerine göre biraz yavaş ama binici için mükemmel bi araç rakibi megane 4 gibi araçlarla kıyas edilemez. onun dışında bazı kullanıcılar yol tutuşunu iyi bulmamış ama biz 17 inç jant taktığımız için gayet iyidi. Konu sahibine önerim bu araç olmasada farklı bi sedan tercih edin bazı şeylerde bu kadar İncehesap yapmaya gerek yok

1.0 TCE Joy paket aldım otomatik vites 50k kmde. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Geri