şehriniz neresiBianchi veya mosso takıntım var bütçe 1.000 TL ikinci el olur 26 jant olursa daha iyi olur boyum 1.62.
bursade hangi semtteBursa.
peki hocamNilüferdeyim.Osmangazi civarlarına arabayla veya mevcut bulunduğum bisiklet grubumla gidebilirim.Kültürpark tarafları falanda olur.
Teşekkür ederim hocam bir kaç yere daha bakıp daha güzelini bulamazsam bunu alırım.Birde bianchi aspid 24 var şuanda kaça satabilirim ?peki hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.letgo.com/tr-tr/i/bianchi-disk-fren-speed-3000_37bd984c-f50c-456d-a205-2ab00f2830e9 bunu bulabildim
550den aşşağı bırakma temizse 700Teşekkür ederim hocam bir kaç yere daha bakıp daha güzelini bulamazsam bunu alırım.Birde bianchi aspid 24 var şuanda kaça satabilirim ?
700/750 diyebiliriz ozamanSadece aktarıcısı orjinal servisinde değişti kaza yaptığım için onun harici gözüm gibi baktım.
Hocam banada çok hoş geliyor 1.000 TL civarına bulabilirsem temizinden siyah olan modelden almayı düşünüyorum.Zamanında 700 TL'ye mosso vardı. Bir arkadaşta vardı binmiştim efsaneydi be. O zamandan beri mossoyu çok seviyorum. Bir türlü alma fırsatım olmadı şimdi ikinci elleri 1000 TL...
2.el nerede 1000tl hocam atın düşünürüm mossoZamanında 700 TL'ye mosso vardı. Bir arkadaşta vardı binmiştim efsaneydi be. O zamandan beri mossoyu çok seviyorum. Bir türlü alma fırsatım olmadı şimdi ikinci elleri 1000 TL...