Neler Yeni

1.000 TL civarı NumPad'li mekanik klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Bu tarz klavyeler hoşuma gidiyor fakat enter tuşu küçük olmasını istemiyorum.
İnşallah bulursun outemu gibi berbat switch olmayan bir klavye kankam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama bu paraya numpadsizlerin 5te 1 i olacak bir klavye bile çıkmayacaktır kalite anlamında

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İnşallah bulursun outemu gibi berbat switch olmayan bir klavye kankam

Ama bu paraya numpadsizlerin 5te 1 i olacak bir klavye bile çıkmayacaktır kalite anlamında
Kral numpadsiz klavyeler çok hoşuma gidiyor sorun yok ama el alışkanlığı var numpadsiz zor oluyor ya, ayrı almaya kalksak da kötü duruyor masada. Tavsiyen nedir görüyorum seni her klavye konusunun altında ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan

Kral numpadsiz klavyeler çok hoşuma gidiyor sorun yok ama el alışkanlığı var numpadsiz zor oluyor ya, ayrı almaya kalksak da kötü duruyor masada. Tavsiyen nedir görüyorum seni her klavye konusunun altında ama
Numpadli ve numpadsiz klavyeyi yan yana koy ikisi de 1000 lira olsun Numpadli maksimum Cherrydir o da şanslıysan ki bulamazsın. Numpadsizde gateron yellowdan jelly pinke RKdan tut her seçenek var. bluetoothtan rgbye 2.4gden hot swapa kadar. o derece.

Royal kludge pahalılaştığı için sana tavsiyem magic refiner alıp+ olarakta holy panda veya gateron v2 pro switch alman olacaktır

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Numpadli ve numpadsiz klavyeyi yan yana koy ikisi de 1000 lira olsun Numpadli maksimum Cherrydir o da şanslıysan ki bulamazsın. Numpadsizde gateron yellowdan jelly pinke RKdan tut her seçenek var. bluetoothtan rgbye 2.4gden hot swapa kadar. o derece.

Royal kludge pahalılaştığı için sana tavsiyem magic refiner alıp+ olarakta holy panda veya gateron v2 pro switch alman olacaktır
RGB olursa guzel olur kral

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

numpad çok bi şeye yaramıyo. benim klavyedekini söktüm 1 aydır falan kullanmıyorum, özellikle fps ve lol tarzı oyunlar oynuyosan tkl veya yüzde 60 almanı öneririm. full klavyeler çok yer kaplıyo ve arada mouse klavyeye çarpıyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan

870 TL oluyor

30 tane de bu switchten al.

Düz 1000 TL'ye bunu alabilirsin. çok kaliteli bir kombinasyon olur. harfleri holy panda ile değiştirirsin diğerleri red kalır

Bütceni zorlayabiliyosan bunu alabilirsin
1500 tl

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can

870 TL oluyor

30 tane de bu switchten al.

Düz 1000 TL'ye bunu alabilirsin. çok kaliteli bir kombinasyon olur. harfleri holy panda ile değiştirirsin diğerleri red kalır

Bütceni zorlayabiliyosan bunu alabilirsin
1500 TL
Pembe renk masama uymaz, farklı renkleri var mı bunların?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Top Bottom