Neler Yeni

1-1,5 M arası SUV aile aracı

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
AHMET ATA
Arkadaşlar arabalardan hiç anlamıyorum ve babam çalıştığı için araba araştırma kısmını benim üzerime atıyor ancak ne araştıracağımı nasıl bakacağımı bilmiyorum tahmini bütçemir 1 ile 1,5 m arası sıfır mı yoksa ikinci el mi almak mantıklı olur suv araç arıyoruz ancak bakmaya nereden başlayacağımı bilmiyorum önerilerinize açığım

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Who Laughs

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Barış Okçu
Arkadaşlar arabalardan hiç anlamıyorum ve babam çalıştığı için araba araştırma kısmını benim üzerime atıyor ancak ne araştıracağımı nasıl bakacağımı bilmiyorum tahmini bütçemir 1 ile 1,5 m arası sıfır mı yoksa ikinci el mi almak mantıklı olur suv araç arıyoruz ancak bakmaya nereden başlayacağımı bilmiyorum önerilerinize açığım
1.6 T-GDI Tuscon Elite paket alabilirsiniz Fiyatı hatasız boyasız pırıl pırılı 1.250-1.300 civarı. Aynı şekilde Kuga da bakabilirsiniz.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
bildiği tek markayı önerdi

2.el 2021 kia sportage prestige bakabilirsiniz
Bildiği tek markayı önerdi

1.6 T-GDI Tuscon Elite paket alabilirsiniz Fiyatı hatasız boyasız pırıl pırılı 1.250-1.300 civarı. Aynı şekilde Kuga da bakabilirsiniz.
Onun içi dökülüyor hocam. Plastikleri aşırı kalitesiz. O paraya iyi bir tercih değil ne yazıkki. Ayrıca motor ömrü ve maliyetleri de alternatifi Toyota'lara kıyasla çok daha kötü.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Barış Okçu

Onun içi dökülüyor hocam. Plastikleri aşırı kalitesiz. O paraya iyi bir tercih değil ne yazıkki. Ayrıca motor ömrü ve maliyetleri de alternatifi Toyota'lara kıyasla çok daha kötü.
yeni kasa değil eski modelinden bahsediyorum. Bir alt kasayı alabilirsiniz biraz fazla yakar ama güzel ve 180 bg güçlü bir suv
Mesaj otomatik birleştirildi:

corolla cross un tek seçeneği 1.8 hibrit olmasaydı düşünülebilirdi.

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Utku Çetin
Önerim kia sportage-hyundai tucson bu araçların dolu paketleri kiada prestige hyundaide elite plustı sanirim bir diğer önerimde araba konularını bence forumlardan öneri alarak ilerleme bu forumlarda herkes kullandığı malı över genellikle

eneskaya6

80+ Silver
O paraya en kaliteli suv kia sportage var. kasa yapısı tucson ile aynı ama ic malzeme kalitesi sportage’ın daha iyi. şöyle örnek vereyim sportage tiguana yetismeye calisiyor, tucson sportage yetismeye calisiyor. Sağlamlık olarakta sağlam arabalar 4/4

Top Bottom