hocam razerin sağdan az ses geliyor diyorlar ses açıp kapatma düğmesi sıkıntılı deniyodu forumda1.900e çıkarsa bütçen bunu alRazer Blackshark V2 X Yeşil Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Yeşil Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Yeşil Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ikolojik15 kodu ile 850tlye bunu da alabilirsin.Havit Gamenote H2002D Gaming Oyuncu Kulaklığı - Siyah
Kablo Uzunluğu 1.70 Metre Kablo Tam Boy Kulak Üstü Oyuncu Gamer Kulaklık 3.5mm Aux Jack Konnektör Tipi -Ø6.0×2.2mm Mikrofon Pc Notebook Professional Kulaklık 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
benim kulaklığımda da var o sorun tam değil çok az kısık açıoyrum ses eşit geliyor (hp 800) belki öyle bir şeydir kronik olarak görmedim bilmiyorum vallagüzel bir şeyler var ise 2bini zorlayabilirim hyperix cloud veya steelseries nova nasıldır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam razerin sağdan az ses geliyor diyorlar ses açıp kapatma düğmesi sıkıntılı deniyodu forumda