1-1.5k bütçeli kablosuz mouse

Exarius

80+
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
1500
1-1.5k bütçe aralığında mümkünse kablosuz önerisi yapabilecek olan varsa sevinirim. Valorant vb. fps oyunları bol oynuyorum bütçenin üstüne aşırı aşmayacak şekilde çıkabilirim üzmeyecek bir mouse olduğu sürece. Kablolu olmasıda sorun değil fakat kablosuz var ise kablosuz ilk tercihimdir, şimdiden öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ederim

1-1.5k bütçe aralığında mümkünse kablosuz önerisi yapabilecek olan varsa sevinirim. Valorant vb. fps oyunları bol oynuyorum bütçenin üstüne aşırı aşmayacak şekilde çıkabilirim üzmeyecek bir mouse olduğu sürece. Kablolu olmasıda sorun değil fakat kablosuz var ise kablosuz ilk tercihimdir, şimdiden öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ederim
Benim profildeki incelemelere bak hocam oradan bulursun kendine göre güzel bi mouse.

örnek link 👈

Glorius Model O oneririm ama galiba son zamanlarda fiyatı 2k ya kalktı (kablolu 1k)

Delux m800 ultra öneririm kendimde kullaniyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,304
Üyeler
189,590
Son üye
Ahpyn
Geri