bende yeni aldım valla heryerde 1 numara yazıyor çok hafif bir klavye sevdim bendeMultimedya tuşları da var Hoşum gitti gerçekten.
baktımda nedense içim ısınmadı gibi hocam yukardaki arkadaşların attığın logitech nasıl bi bakarmısın o hoşuma gitti.Hacı %60 ve red switch istiyorsan k617 fizz al geç derim. Tek sıkıntı switchte az yay sesi var diyorlar ama switchi değiştirip kullanırsan iyi olur hotswap klavye zaten.
Logitech'de kullandım kronik sorunlu tuşa basınca algılamama sorunu var ve bu sorun çok kullanıcıda da var. Sana önerim K617 al üstünede switch al değiştir.baktımda nedense içim ısınmadı gibi hocam yukardaki arkadaşların attığın logitech nasıl bi bakarmısın o hoşuma gitti.
Sakın almayın kronik sorunlu rezalet bir model. Bilgisayardan anlamayan logitech marka olduğu için alıyor.Multimedya tuşları da var Hoşum gitti gerçekten.
işten yeni geldim bakıyorum o logitech modeli bende araştırdım tuşlarda basmama sertleşme sorunları varmış. o yüzden vazgeçtim şimdi bunlara bakcam.Sakın almayın kronik sorunlu rezalet bir model. Bilgisayardan anlamayan logitech marka olduğu için alıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Redragon K617 Fızz Kırmızı Switch Kablolu RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Redragon K617 Fızz Kırmızı Switch Kablolu RGB Mekanik Oyuncu Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
XPG Summoner Mini RGB SUMMONERMINI61RD-BKCTR Red Switch Türkçe Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatı ve Özellikleri
XPG Summoner Mini RGB SUMMONERMINI61RD BKCTR Red Switch Türkçe Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. XPG Summoner Mini RGB SUMMONERMINI61RD BKCTR Red Switch Türkçe Kablolu Oyuncu Klavyesi en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Butceyi arttirabilirseniz:
![]()
XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR)
Summoner Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi…www.laptop.com.tr
![]()
Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye
Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
XPG Summoner Silver'de güzel. Ama %60 istiyorsan K617 Fizz al derim.işten yeni geldim bakıyorum o logitech modeli bende araştırdım tuşlarda basmama sertleşme sorunları varmış. o yüzden vazgeçtim şimdi bunlara bakcam.