HDogus
80+ Bronze
Selam arkadaşlar, şu an kablolu Katar Pro kullanıyorum. Hafif ve elime oturmasını beğeniyorum ama kablolu olması artık canımı sıkmaya başladı. Kablosuz kaliteli bir fare arıyorum. Genel olarak gündelik kullanım ve oyun için kullanacağım. Kendi bulduklarım bunlar;
SteelSeries Rival 3 Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.359,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Razer Orochi V2 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Orochi V2 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Orochi V2 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com