½1 Düşüklüğü sorunu,

hkn.07

80+
Reaksiyon skoru
8
Selam bu sorunu uzun süredir yaşıyorum sorun oyunlarda 300 fps alsam bile yüzde 1 in 90 larda 110 larda gezmesi buda benim canımı fazlasıyla sıkıyor bende bunu araştırdığımda ramlerin mhz artırmam gerektiğe yazıyordu bernde bunu denedim ama yine şöyle bir sorun var,benim anakartım 5600 mhz e kadar destekelesede bunu seçtiğim zamanda bilgisayar kendini siyah ekrana atıyor bu durumda hatayı nasıl düzeltebilirim yada hata bumu?Sistem(Ramler 4800 mhzde ve sistem yeni donanımsal sıkıntı yok) GPU:ZotacGaming 5060 ti twin edge 16gb İşlemci:İntel i5-14400f 2.5ghz Anakart;Asus prime H610m-k ARTI 5600mhz ddr5 soket Ram; Gskıll ripjaws 32 gb 6000mhz ddr5 ram Ssd:kıoxıa exceria plus g3 1t gen4 m2 ssd Kasa:msı mag Forge 121a 75b Aırflow 750w 80 plus bronze 4 rgb fanlı kasa ve son olarak monitör: Lg ultragear 24gs60f-b 1 MS 180 hz full hd ıps gaming monitör

hangı oyunda ytasıyorsun bu sorunu

fps sabıtlemeyı denermısın bıos uzedrınden ya da baska bır uygulamadan oc uv ve benzerı seyler yaptıysan stok halıne cekıp denermısn

Bende öyle bi durumdayım benim anakartım çok kötü ondan şüpheliniyorum
önceki konuda bır anakart onermıstım benım onerdıgımı ya da dıger arkadaslarında onerıdıgı anakartları arastırarak aldıgında da hala bu sorun varsa konu acarsın forumdakıler yardım edectır

sıcaklıkların nasıl bu arada

önceki konuda bır anakart onermıstım benım onerdıgımı ya da dıger arkadaslarında onerıdıgı anakartları arastırarak aldıgında da hala bu sorun varsa konu acarsın forumdakıler yardım edectır

sıcaklıkların nasıl bu arada
onun için teşekkür ederim onları inceliyeceğim sıcaklıklar lar gpu oyunda 62 70 cpu dan emin değilim ama sıcaklıklarda sıkıntı olmadığına eminin oda büyük ihtimalle 70 derece maks dır,

onun için teşekkür ederim onları inceliyeceğim sıcaklıklar lar gpu oyunda 62 70 cpu dan emin değilim ama sıcaklıklarda sıkıntı olmadığına eminin oda büyük ihtimalle 70 derece maks dır,
sıcaklıklarında normal aklıma baska hıcbırsey gelmıyor

Geri