1.25 miyop çıktım gözlük alıcam nelere dikkat etmem lazım

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
575
kaliteye önem veren biryim ama bir taraftanda yakında araba alacam herşeyimden kıstım harcama olmasın diye. mıknatıslı çerçeve almak istiyorum günlük yaşama uygun kaliteli bir gözlük ne kadar tutar

kaliteye önem veren biryim ama bir taraftanda yakında araba alacam herşeyimden kıstım harcama olmasın diye. mıknatıslı çerçeve almak istiyorum günlük yaşama uygun kaliteli bir gözlük ne kadar tutar

Ufak bir fikir vermesi açısından yazıyorum. Çerçeve ve biraz kaliteli mavi cama toplamda 5 bin TL verdim. 1 sene olmadı.

benim çerçevesi kırılmıştı sadece çerçeveye 750 tl vermiştim o da bugün dereye girerken kırıldı zaten göz doktoruna gidecektim yakında ama kırılması güzel olması belki onarım yaptırırım değiştirtmek yerine

Ufak bir fikir vermesi açısından yazıyorum. Çerçeve ve biraz kaliteli mavi cama toplamda 5 bin TL verdim. 1 sene olmadı.
3'ü gözden çıkardım da 5 bir tık beni yorar ama 3 vereceğim gözlük ile 5 vereceğim gözlük arasında ciddi bir kalite farkı varsa rahat veririm. Bu mavi cam ışık yansimasina karşı koruma mı oluyordu bende ondan istiyorum birde çerçevesi mıknatıslı olsun yeter

3'ü gözden çıkardım da 5 bir tık beni yorar ama 3 vereceğim gözlük ile 5 vereceğim gözlük arasında ciddi bir kalite farkı varsa rahat veririm. Bu mavi cam ışık yansimasina karşı koruma mı oluyordu bende ondan istiyorum birde çerçevesi mıknatıslı olsun yeter

Mavi cam, dijital ekranlardan yayılan ışığı filtreliyor. Mıknatıslı çerçeveler 1500 TL'den başlıyordur diye tahmin ediyorum. Tabii yerine göre fiyat değişebilir.

Atasun öptiğe danış en azından gözlüğün garantisi olur 2 yıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,747
Üyeler
185,794
Son üye
xBuio
Geri