peki r1in pro versiyonu mu 159pro mu 500tl fark var aralarında159 pro açık ara en iyisi tr almak istersen z1 bence kutu içeriği daha güzel r1 inde kaplaması fena degil güzel kutu içeriği
Ajazz 159 Pro'yu aktif olarak kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Tek eksi yanı, şarj göstergesi düzgün çalışmıyor.Selamlar 1-2k arası bi mouse arıyorum araştırdığım kadarıyla
ajazz 159pro
furyz1
vxe r1
bu mouseları buldum önerisi olan veya bu mouselarla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
R1 pro nordic mcu lu falan geliyor 4k desteği var 159 pro da pan1080 adında mcu var yakın bir mcu 8k desteği var ama malzeme kalitesi olarak r1 pro daha iyidir çıkarsan vxw mad r veyahut zenith pro da alınabilirpeki r1in pro versiyonu mu 159pro mu 500tl fark var aralarında
Attığın mouse alınmaz pilli bir mouse ve en az 80 gr veya üstüAjazz 159 Pro'yu aktif olarak kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Tek eksi yanı, şarj göstergesi düzgün çalışmıyor.
Garantili olsun, marka olsun dersen Razer öneririm. 450 IPS olduğu için gayet iyi. Bak derim. https://app.hb.biz/rENOqm2m4bPJ
#vallareklamdeğil
El yapısına göre ağırlık rahatlığı değişebilir. Pilli olması eksi yanı maalesef kiR1 pro nordic mcu lu falan geliyor 4k desteği var 159 pro da pan1080 adında mcu var yakın bir mcu 8k desteği var ama malzeme kalitesi olarak r1 pro daha iyidir çıkarsan vxw mad r veyahut zenith pro da alınabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığın mouse alınmaz pilli bir mouse ve en az 80 gr veya üstü