Neler Yeni

Mouse önerisi 2k bütçe

Batuitch

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
273
2k fln bütçe arkadaşım için mouse önerisi lazım teşekkürler vxe r1 fln nasıldır

furylevel z1 önerebilirim aktif olarak kullanıyorum 4 aydır ve hiçbir sorun yaşamadım kesinlikle öneririm alma sebebim razer essential model mouse um bozulmuştu ve bende kablosuz fare arıyorum 5 sene kablolu kullandım ve 1 kere kablosuz dneyimim olmamıştı ta ki arkadaşlarla takılmak için internet kafeye gidene kadar o zamandan sonra kablosuz farelere göz attım bununda kablosuz olmasından ötürü tercihim olmuştu ve akranlarına göre fiyatı güzeldi ben aldığım zaman 1450tl ye almıştım o fiyata o zaman en iyi kablosuz mouse olarak vxe r1se modeli var dı onunde hız değerleri tazeleme değerleri furylevel z1 den düşüktü o yüzden furylevel z1 tercih etmiştim ve şuana kadar memnunum bir sorun çıkarmadı

2k fln bütçe arkadaşım için mouse önerisi lazım teşekkürler vxe r1 fln nasıldır

4k değerine sahip mouselar genelde sabit değer vermiyorlar stabil olamıyorlar bu sebeple hiçbir zaman 4k mouse önermiyorum ve furylevel z1 e göre fiyatı yüksek arkadaşın bütçesinden de yüksek olduğu için bence alınmaz profesyonel cs valorant oyuncu değilsen bütçe üstüne çıkmaya gerek yok

mchose l7 pro iyzico 500tl + %10 ve parolapara 400tl cashback var

4k değerine sahip mouselar genelde sabit değer vermiyorlar stabil olamıyorlar bu sebeple hiçbir zaman 4k mouse önermiyorum ve furylevel z1 e göre fiyatı yüksek arkadaşın bütçesinden de yüksek olduğu için bence alınmaz profesyonel cs valorant oyuncu değilsen bütçe üstüne çıkmaya gerek yok
Tamam stol varsa Mchose A5 ultra alsın

Bulursan l7 pro al iyzico ile parolparayla güzel indirim oluyor düşerse zenith pro

teşekkürler cevaplar için l7 pro iyi geldi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,740
Üyeler
173,415
Son üye
mustafaula777
Geri