Öneri 1.300.000 TL'ye araba önerisi

Reaksiyon skoru
14
Bütçe
1300000
Beyler bana başlıktaki fiyat bandında sedan veya SUV bir araç lazım. Ama nispeten yeni bir araba lazım yani 2018-2019 model ve sonrası gibi. Lütfen ''Ben bu paraya gider 2010 falanca arabayı alırdım, üzerine şu kadar daha koyar 2012 BMW alırdım'' falan gibi önerilerde bulunmayın. Ben başımı ağrıtmayacak, çok yakmayan biraz daha oturaklı arabalara bakıyorum. Toyota Corolla 1.8 hybrid var aklımda ama ondan da emin değilim. Almak istediğim tarzdaki arabayı az çok anlamışsınızdır diye tahmin ediyorum. Piyasada satması da zor olmayan, çok fazla kronik sıkıntıları bulunmayan, baş ağrıtmayacak bir araba önerirseniz mutlu olurum.

Teşekkür ederim.

T Roc, Octavia

Beyler bana başlıktaki fiyat bandında sedan veya SUV bir araç lazım. Ama nispeten yeni bir araba lazım yani 2018-2019 model ve sonrası gibi. Lütfen ''Ben bu paraya gider 2010 falanca arabayı alırdım, üzerine şu kadar daha koyar 2012 BMW alırdım'' falan gibi önerilerde bulunmayın. Ben başımı ağrıtmayacak, çok yakmayan biraz daha oturaklı arabalara bakıyorum. Toyota Corolla 1.8 hybrid var aklımda ama ondan da emin değilim. Almak istediğim tarzdaki arabayı az çok anlamışsınızdır diye tahmin ediyorum. Piyasada satması da zor olmayan, çok fazla kronik sıkıntıları bulunmayan, baş ağrıtmayacak bir araba önerirseniz mutlu olurum.

Teşekkür ederim.
başım ağrımasın diyorsan corolla al geç

Hyundai bayona bir bak geçenlerde kuzenim aldı 1.3e sıfır memnunmuş. Farklı memlekette yaşadığından görmedim aracı bilmiyorum.

Renault Kadjar olabilir, Kia Sportage olabilir, Peugeout 3008 varsa o paralara olabilir

ticari araç düşünürseniz sari sitede 2018-19 caddy ler 800-900 bine var 1.9 ve 1.6 lar

Teşekkür ederim.

Hyundai bayona bir bak geçenlerde kuzenim aldı 1.3e sıfır memnunmuş. Farklı memlekette yaşadığından görmedim aracı bilmiyorum.
hyundai bayon motoru aşırı güçsüz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

civic 1.6i dtec alabilirsiniz dizel az yakar. yada octavia falan.

Son düzenleme:
Hyundai bayon hariç genel olarak güzel öneriler ama her geçen gün kafam daha da karışıyor :D SUV modellere biraz daha yakın bakıyorum. Önerdiğiniz modellerin hangi motor seçeneneğini neden tercih etmeliyim daha da bilgi verirseniz önerdiğiniz model hakkında daha iyi olur beyler. Sağ olun

Teşekkür ederim.
508 180hp olanlar.
Arabanın kronik herhangi bir sıkıntısı yok şanzımanı güzel motoru güzel şekli şemali güzel.
Direksiz kapısı olduğu için yüksek hızlarda biraz ses var. Direksiyonu küçük. Ama güzel yol tutan performanslı genç işi d segment araba. Ayrıca donanımlı.

SüperB lere bakabilirsiniz. Bi ara bakıyordum ben. Ayrıca hibrit motorun vergisi gereksiz fazla diye duymuştum

Geri