Neler Yeni

1.350.000 bütçe ile araç almayı düşünüyorum

priyuTyoourus

80+ Bronze
Superb, passat, insignia, civic modellerinde temiz düşük km güzel araçlar bulunabilir ayrıca alternatif olarak golf, i20n veya volvo bakılabilir.

Dgknyldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğukan Yıldız
Superb, passat, insignia, civic modellerinde temiz düşük km güzel araçlar bulunabilir ayrıca alternatif olarak golf, i20n veya volvo bakılabilir.
teşekkür ederim kral bir kaç cevaba eklemiştim görmemişsin herhalde wag grubu düşünmüyorum diye ama diğer tavsiyelerini değerlendireceğim

umtu.raw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Umut Tekin
182 beygir 240 nm torklu hali için bir yorumun var mı hocam lpg li versiyonda performans ciddi düşüyor yakıt tassarufu çok iyidir ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim fikrin için dostum ama daha yaşım genç csuv veya suv için daha erken :)
Hocam 1.5 vtec var 182 bg olan. Şehir içi, şehir dışı ortalama 6.5 falan. Yani araca her bindiğinde yüksek devirlere çıkmazsan arada bi keyiflik basarsan böyle yakıyor. Tek sorunu ses yalıtımı.

bu araç

Ekler

• _MG_1565-Enhanced-NR.jpeg
    _MG_1565-Enhanced-NR.jpeg
    1.4 MB · Hit: 22

Dgknyldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğukan Yıldız
Hocam 1.5 vtec var 182 bg olan. Şehir içi, şehir dışı ortalama 6.5 falan. Yani araca her bindiğinde yüksek devirlere çıkmazsan arada bi keyiflik basarsan böyle yakıyor. Tek sorunu ses yalıtımı.

bu araç
yalıtımı sorun değil hocam o işi yapan tanıdığım var yalıtım yaptırırım dediğin yakıt işi çok sevindirdi beni aklıma takılan tek şey acaba çok mu yakardı oluyordu teşekkür ediyorum

umtu.raw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Umut Tekin
yalıtımı sorun değil hocam o işi yapan tanıdığım var yalıtım yaptırırım dediğin yakıt işi çok sevindirdi beni aklıma takılan tek şey acaba çok mu yakardı oluyordu teşekkür ediyorum
Hocam dediğim arada keyiflik bastığımız halde 6 küsürlerde ortalama.
Bildiğim kadarıyla 1.6i eco modelinde ses yalıtımı daha iyi.
Hocam yalıtım için 182 bgden vazgeçilmez bence. Ayrıca atmosferik yetersiz güç sağladığı için fazla devir çevirip daha fazla yakabiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ATAKAN TAŞKIN
hocam a3 düşünüyordum fakat dsg sorunları yüzünden biraz uzak kaldım ama kısa bir süre önce dsg yazılımı ile ilgili bir şey gördüm araştırıyorum eğer gerçekten işe yarıyorsa a3 alıp dsg yazılımı yaptırabilirim olmadı honda veya corolla hatchback olabilir teşekkür ederim

hocam araştırdığım kadarıyla 1.5 vtec ile lpg li hali arasında ciddi bir yakıt farkı yokmuş birde araçla ilgili olumsuz bir durum yaşadınız mı honda ciddi sevdiğim bir marka ama uzun süredir sahip olmadım
Yakıt farkı şöyle var uzun yolda Benzinde 5-6 litrelere düşüyor ama LPG'De 7/8den aşağı zor düşüyor fiyat farkı malum ortada ama fabrikasyon lpgli olduğu için sürekli LPG'de kullanıyorum. Yani düşünüyorum sadece bakım yaptırıyorum araca ve yakıt al bin. Piyasadaki nerdeyse tüm markalardan araca sahip oldum fakat TR şartlarında en mantıklısı bu araç. Çünkü 5 yıl garanti ve yakıt her şeyden önemli geliyor. Tek eksisi arkada klima yok o can sıkıcı harici hiç problem yaşamadım. Eco premium benim aracım belki üst paketlerde vardır

Dgknyldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğukan Yıldız
Yakıt farkı şöyle var uzun yolda Benzinde 5-6 litrelere düşüyor ama LPG'De 7/8den aşağı zor düşüyor fiyat farkı malum ortada ama fabrikasyon lpgli olduğu için sürekli LPG'de kullanıyorum. Yani düşünüyorum sadece bakım yaptırıyorum araca ve yakıt al bin. Piyasadaki nerdeyse tüm markalardan araca sahip oldum fakat TR şartlarında en mantıklısı bu araç. Çünkü 5 yıl garanti ve yakıt her şeyden önemli geliyor. Tek eksisi arkada klima yok o can sıkıcı harici hiç problem yaşamadım. Eco premium benim aracım belki üst paketlerde vardır
onu da arkada oturan düşünsün hocam ama denediğim ve duyduğum kadarıyla o beygir ve tork değerlerine ve cvt ye rağmen ciddi yakıt yakmadığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ATAKAN TAŞKIN
onu da arkada oturan düşünsün hocam ama denediğim ve duyduğum kadarıyla o beygir ve tork değerlerine ve cvt ye rağmen ciddi yakıt yakmadığı
Ben genelde LPG'de kullanıyorum fakat dediğim gibi Benzinde 2-3 kere denme şansım oldu hep uzun yolda oralarda da 5-6 gördüğüm. Ve performans gerçekten güzel. Eski Civicler gibi değil, Kurşuni gri veya beyaz bulursanız çok güzel olur güle güle binersiniz :)

Dgknyldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğukan Yıldız
Ben genelde LPG'de kullanıyorum fakat dediğim gibi Benzinde 2-3 kere denme şansım oldu hep uzun yolda oralarda da 5-6 gördüğüm. Ve performans gerçekten güzel. Eski Civicler gibi değil, Kurşuni gri veya beyaz bulursanız çok güzel olur güle güle binersiniz :)
hocam çok teşekkür ederim hayırlısıyla bakıyorum

Top Bottom