Neler Yeni

1.350.000 bütçe ile araç almayı düşünüyorum

Dgknyldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğukan Yıldız
dsg sorunlarının abartıldığını düşünüyorum farklı olarak ne düşünüyorsunuz
kral dsg sorunları abartılmıyor dsg harika bir şanzıman ama bizim ülkemiz için değil özellikle büyük şehirlerde araba 5 kmh hıza kadar 1.vitese atmıyor kendini iş çıkışı trafiğinde bir süre kullandıktan sonra bela olma riski fazla o yüzden cvt veya tork konvertörlü araçlara baktım onda da bütçeme uyan tork konvertörlüler alınacak gibi değil 40-50 bin km de triger değiştiren araçlar psa grubunun 1.2 motorluları o yüzden başlıktaki modellere yöneldim ama dediğim gibi dsg yazılımı ile bu sorun ortadan kalkıyorsa audi a3 veya a4 düşünebilirim

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Corolla Hybrit 👌

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Barış Okçu
1.350.000 TL bütçem var

honda civic 2021 ve üstü 1.5 vtec executive plus donanım paketi (FE1)

honda civic 2020-21 1.5 vtec sport plus donanım paketi (FK7)

mercedes 2016-2017 A200

kafamda dediğim modeller var tavsiyeleriniz ve önerileriniz nelerdir Teşekkürler
otomotiv mühendisiyim eco versiyonu ile 182 versiyonu arasında motor aynı ve yakıt tüketimi neredeye aynı yaklaşık 0.4-0.5 lt fark var. Gerek tork gerek bg olarak bence harika bir araba. Tek beğenmediğim ön tasarımı. Bende alacaktım ama fiyatını inanılmaz yükselttiler piyasada bütçen varsa al.

Dgknyldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğukan Yıldız
otomotiv mühendisiyim eco versiyonu ile 182 versiyonu arasında motor aynı ve yakıt tüketimi neredeye aynı yaklaşık 0.4-0.5 lt fark var. Gerek tork gerek bg olarak bence harika bir araba. Tek beğenmediğim ön tasarımı. Bende alacaktım ama fiyatını inanılmaz yükselttiler piyasada bütçen varsa al.
fk 7 için mi dedin ön tasarımı yoksa fe1 için mi bence ikiside çok güzel fk7 biraz daha sportif duruyor ama iç tasarım olarak fe1 gerçekten çok güzel

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Barış Okçu
fk 7 için mi dedin ön tasarımı yoksa fe1 için mi bence ikiside çok güzel fk7 biraz daha sportif duruyor ama iç tasarım olarak fe1 gerçekten çok güzel
FE1 için dedim fe 1 arkası fk7 önü olacak off

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erdem
1.350.000 TL bütçem var

honda civic 2021 ve üstü 1.5 vtec executive plus donanım paketi (FE1)

honda civic 2020-21 1.5 vtec sport plus donanım paketi (FK7)

mercedes 2016-2017 A200

kafamda dediğim modeller var tavsiyeleriniz ve önerileriniz nelerdir Teşekkürler
Bu bütce de BWM almayın ne alıyorssnız alın hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ATAKAN TAŞKIN
Honda Civic 2022 lpg'lim var yaklaşık 1.5 senedir severek biniyorum. Türkiye şartlarında kesinlikle tavsiyemdir. Yakıtı az sorunsuz bakım yaptır bin. Garantisi 5yıl ve daha nice artıları var.

Dgknyldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğukan Yıldız
Audi alabilirsinz
Masraf olmasın diyorsanız Toyota'Corolla alın keyfinize bakın
hocam a3 düşünüyordum fakat dsg sorunları yüzünden biraz uzak kaldım ama kısa bir süre önce dsg yazılımı ile ilgili bir şey gördüm araştırıyorum eğer gerçekten işe yarıyorsa a3 alıp dsg yazılımı yaptırabilirim olmadı honda veya corolla hatchback olabilir teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Honda Civic 2022 lpg'lim var yaklaşık 1.5 senedir severek biniyorum. Türkiye şartlarında kesinlikle tavsiyemdir. Yakıtı az sorunsuz bakım yaptır bin. Garantisi 5yıl ve daha nice artıları var.
hocam araştırdığım kadarıyla 1.5 vtec ile lpg li hali arasında ciddi bir yakıt farkı yokmuş birde araçla ilgili olumsuz bir durum yaşadınız mı honda ciddi sevdiğim bir marka ama uzun süredir sahip olmadım

Top Bottom