- Konu Sahibi Konu Sahibi
sizdeki versiyon lpg li ise onlar 129 beygirhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...emiz-honda-civic-eco-premium-1195633615/detay şunun aynısı. Aracı alırken expertizde 182 beygir görünüyordu ondan bahsediyorsanız evet
sizdeki versiyon lpg li ise onlar 129 beygirhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...emiz-honda-civic-eco-premium-1195633615/detay şunun aynısı. Aracı alırken expertizde 182 beygir görünüyordu ondan bahsediyorsanız evet
sizdeki versiyon lpg li ise onlar 129 beygir EVET FABRIKA ÇIKIŞI LPG fakat dediğim gibi alırken benzinde expertize girdi 182 çıkıyor anlamadım
1.2 puretech gibi bir bela varken düşünülür mü bilemedimpejo 308 gt 2023 model gelir hatta o paralara
Hocam 100-150 arttırabilirseniz bence alınabilecek en iyi araçlardan.o fiyatlara maalesef tonale yok
2. el pazarı ve yedek parça sıkıntısı hala devam ediyor yoksa alfa gerçekten çok güzel bir markaHocam 100-150 arttırabilirseniz bence alınabilecek en iyi araçlardan.
Toyota corolla hybrid düşünür müsünüz1.350.000 TL bütçem var
honda civic 2021 ve üstü 1.5 vtec executive plus donanım paketi (FE1)
honda civic 2020-21 1.5 vtec sport plus donanım paketi (FK7)
mercedes 2016-2017 A200
kafamda dediğim modeller var tavsiyeleriniz ve önerileriniz nelerdir Teşekkürler
Ezbere konuşmayalım 2023 model arabanın ne sıkıntısı devam ediyor yapmayın internetten tonale sahiplerine hatta 15 sonrası alfa sahiplerine sorun bakalım parça sıkıntısı falan yaşıyorlarmıymış.2. el pazarı ve yedek parça sıkıntısı hala devam ediyor yoksa alfa gerçekten çok güzel bir marka
düşünüyorum hocam hatchback hali çok hoşuma gidiyorToyota corolla hybrid düşünür müsünüz
ezbere konuşmuyorum hocam 2018 model giulietta sahibiydimEzbere konuşmayalım 2023 model arabanın ne sıkıntısı devam ediyor yapmayın internetten tonale sahiplerine hatta 15 sonrası alfa sahiplerine sorun bakalım parça sıkıntısı falan yaşıyorlarmıymış.
Valla sizlik bir şey hocam nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda ve bir çok büyükşehirde yaşayan arkadaşlarım sıkıntı çekmedi parça konusunda.düşünüyorum hocam hatchback hali çok hoşuma gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ezbere konuşmuyorum hocam 2018 model giulietta sahibiydim
uzakdoğu arabalarına yönelin hocam, civic, corolla vs olabilirteşekkür ederim hocam ama vw ve ona bağlı markalardan araç almam