Neler Yeni

1.4 Fire Egea nasıldır

Hekta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Şişman
Engelli raporu ile alacağız babama ben Renault Megane 4 diyorum ama egea 800-900k renault megane 1.3 tce 140 bg 1m 182k

MOON_MVR

80+ Bronze
Egeanın paket ne bro iki aracı da şirkette kullanmıştım megane boş paket egea orta paket ise egea ama ikisi de boş paket ise megane

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İsterse elektrikli ayna bile olmasın gider megane alırım

ThE LoSt

80+ Gold
Engelli raporu ile alacağız babama ben Renault Megane 4 diyorum ama egea 800-900k renault megane 1.3 tce 140 bg 1m 182k
1.4 fire alırsanız üzülürüm, atmosferik eski düzen bir motordan ne perforamans bekleyin ne verimlilik

nydachles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Alper GÖK
Aga yokuş kavramını bilmiyor 1.4 Egea tavsiyem değildir yani onun yerine megane al daha iyi. Hele hele Fire edit ise uzak dur.

ThE LoSt

80+ Gold

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Knk megane tamam güzel araç eyvallah da paket belirtilmeden nasıl bu kadar megane ı seçtin anlamadım
motor her şey değil hani
En boş paket megane joy megane. Ne istersin?
Arka park sensörü ve kamera donanımı harici çoğu donanımı çok çok aramazsın. En baz donanımuın multimedyası ses sistemi dahi kötü değil.
Dolu b segment alacağıma üstelik bu dolu b segment 20 yıllık bir motoru ve basit bir manuel şanzıman kullanıyorsa gider turbo benzinli boş c segmente binerim.
İki araca da bindim kullandım. Her konuda çok fark var

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Celal Smyrna
Honda City nasıldır 1.5L i-VTEC Elegance CVT-Otomatik
Renault bayisine gidin. Yeni çıkacak olan Renault Duster 1.0tce eco-g LPG için engelli fiyatı isteyin. engelli listesine girip girmeyeceğini ve engelli indirimiyle ne kadara alınacağını öğrenin. en az 5 sene kasası degismeyecek ve en az yakan araçlardan birine binmiş olacaksınız.

MOON_MVR

80+ Bronze
Arka park sensörü ve kamera donanımı harici çoğu donanımı çok çok aramazsın. En baz donanımuın multimedyası ses sistemi dahi kötü değil.
Dolu b segment alacağıma üstelik bu dolu b segment 20 yıllık bir motoru ve basit bir manuel şanzıman kullanıyorsa gider turbo benzinli boş c segmente binerim.
Bu konuda haklısın kesinlikle megane o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Renault bayisine gidin. Yeni çıkacak olan Renault Duster 1.0tce eco-g LPG için engelli fiyatı isteyin. engelli listesine girip girmeyeceğini ve engelli indirimiyle ne kadara alınacağını öğrenin. en az 5 sene kasası degismeyecek ve en az yakan araçlardan birine binmiş olacaksınız.
1.0 duster ney la çeker mi o yokuşta

Hekta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Şişman
Ama işte egea 430 filan denk geliyor ama megane 600k
Mesaj otomatik birleştirildi:

köye filan gidicek araç biraz köyümüz dik yokuş var 1.0 çıkacağını zannetmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,058
Üyeler
160,635
Son üye
bycetin
Top Bottom