1.5-2k civarı 7500F İçin Hava Soğutucu Tavsiyesi

Filozof Balina

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
226
Bütçe
1500
Malum havalar ısındı haliyle işlemcim ısınmaya başladı, oyun esnasında cpu 70 gpu 50-60 civarı oluyor aslında fena değil ama egzoz fanına elimi koyduğum zaman ciddi bir sıcaklık hissediyorum eskiden bu kadar olmuyordu. Sistemi geçen senenin Kasım ayında aldım Thermaltight TF7 macunu sürmüştüm.

Yaz ayında 7500f in hakkından bu gelir: https://www.akakce.com/islemci-sogu...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCz8PMODR4BNz604aADk9C7fj
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malum havalar ısındı haliyle işlemcim ısınmaya başladı, oyun esnasında cpu 70 gpu 50-60 civarı oluyor aslında fena değil ama egzoz fanına elimi koyduğum zaman ciddi bir sıcaklık hissediyorum eskiden bu kadar olmuyordu. Sistemi geçen senenin Kasım ayında aldım Thermaltight TF7 macunu sürmüştüm.

Yeni bilgiler; sizdekinde 4 ısı borusu varmış spiritte 7 taneymiş ayrıca spiritin gürültü seviyesi 25db miş.

Bu ürünle arasındaki en büyük fark nedir? Bir de ben tek fanlısını takarken aşırı zorlanmıştım bunlar kasaya sığmaz diye korkuyorum :D

Spirit yazmışım ama isterseniz spiritin linkini de atayım: https://www.akakce.com/islemci-sogu...20-se-argb-tl-c12b-s-v2-fiyati,667655622.html
Ek olarak söylemeliyim assasin de 6 ısı borusu varmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürünle arasındaki en büyük fark nedir? Bir de ben tek fanlısını takarken aşırı zorlanmıştım bunlar kasaya sığmaz diye korkuyorum :D

• Uzunluk110 mm
  • Genişlik125 mm
  • Yükseklik154 mm
  • Siz hesap edin spiritin ölçüleri buymuş

phantom daha iyi olur.
iyizco yeni müşteri kampanyası 500 tl veriyor.
parolapara duruyorsa 400 tl de o veriyordu.

900 tl geri kazanabilirsiniz.

phantom daha iyi olur.
iyizco yeni müşteri kampanyası 500 tl veriyor.
parolapara duruyorsa 400 tl de o veriyordu.

900 tl geri kazanabilirsiniz.
Benim kafa o kadarına basmıyor :) iyizco'ya üye olup kart mı tanımlamam gerekiyor?

Geri