reni çok farketmez siyah olursa daha iyi olur bide mümkünse kablosuz olsun
Hocam 2.el almak istemiyorum 0 olarak bu fiyata alabileceğim başka bir mouse önerebilir misiniz
Razer hyperspeed v3 alınır mı hocam peki 2k ya amazon da var
hocam peki furyspeed mi yoksa yazdığım razer mi dah mantıklı olur
Bunlar al-sat yapanlar. Yani ürün sıfır ve 1500-2000 TL aralığında apex çok ama çok iyidir. Eğer ille de ben kendim sipariş edeceğim dersen furylevel Z1 öneririm.
Razer özelliklerini tam bilmiyorum (1-2 siteye baktım çelişkili bilgiler gördüm detayını sen araştırırsın). Aşağıya yazdım karşılaştırabilirsin.hocam peki furyspeed mi yoksa yazdığım razer mi dah mantıklı olur
hocam zenith pro mu bu mu daha iyidirRazer özelliklerini tam bilmiyorum (1-2 siteye baktım çelişkili bilgiler gördüm detayını sen araştırırsın). Aşağıya yazdım karşılaştırabilirsin.
Furylevel özellikleri:
- Pixart PAW3395 Sensör
- Beken BK3633 Mcu
- Huano Transparent Blue Shell Pink Dot
- 450 mAh batarya
- 54 gram
- 26000DPI, 650IPS, 50g
- F-Switch Encoder
Zenith pro yu Abdullah abi incelemişti bakabilirsin. Benim bu markaya ön yargım var asla almam şahsen. Yerinizde olsam sahibinden de satılan apexlerden birini çekerim çünkü şu saydıklarımız apex ile aşık atabilecek ürünler değiller.hocam zenith pro mu bu mu daha iyidir
Kar ediyorlarbu adam niye satıyor onu anlamadım
o mouse kafamda var ama önermiyorlar nedensearalarında en iyi sensöre sahip olan razer viper v3 hyperspeed biraz daha ağır apexe göre ama en azından tr garantili ben razer mousumda sorun yaşadağımda garanti direkt yenisini yolladı bana