Neler Yeni

1.5 dci mi 1.6 lpg mi?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Beyler bir araba alacağım ama malum yakıt fiyatları yüzünden kararsız kalıyorum. Birinci seçenek 1.5 dci Fluence ikinci seçenek tekno plus megane 2, biri lpg'li biri dizel araba. Dizel alsam yakıt konusun da lpgye göre çok para fark eder mi?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şu an en mantıklı yakıt LPG.Dizel bu gece zammıyla 25 lira olacak. Ama LPG ye de bayadır zam vermediler.Ona da gelecektir.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
LPG uzun zamandır boşladılar bi zam bekliyorum bende

kyagizzz

80+ Bronze
Beyler bir araba alacağım ama malum yakıt fiyatları yüzünden kararsız kalıyorum. Birinci seçenek 1.5 dci Fluence ikinci seçenek tekno plus megane 2, biri lpg'li biri dizel araba. Dizel alsam yakıt konusun da lpgye göre çok para fark eder mi?
Nr olursa olsun dizel araba hic sevmiyorum heleki fluence de. Traktor gibi. Bence lpg.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz da arabanın görünüşünü düşünüyorum, fluence meganedan çok daha makyajlı güzel görünen bir araba ama dizel olması fiyatlar hesaba katılınca problem oluyor. LPG neden hala bu kadar ucuz kaldı bende anlamadım.

PixDraw

80+ Bronze
Biraz da arabanın görünüşünü düşünüyorum, fluence meganedan çok daha makyajlı güzel görünen bir araba ama dizel olması fiyatlar hesaba katılınca problem oluyor. LPG neden hala bu kadar ucuz kaldı bende anlamadım.
Gaz ile ilgili hiç iç açıcı şeyler olmadığından şuan son demlerini yaşıyor bir anda sağlam zam alacaktır.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Fluence 1.5 az yakıyor bildiğim kadarıyla

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,029
İsim
mehmet ali oğuz
1.5 dci kango kullanıyorum az yakıyor çekişi turbosu makul 65 lik 😇

kyagizzz

80+ Bronze
Brn senin yerinde olsam megane alirdim ikisini de tecrube etme sansim oldu kesinlikle megane

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz

kyagizzz

80+ Bronze
Nedene megane hocam biraz anlatır mısın?
Hocam dayimlarin mesleği gereği cok arabaya bindim ve uzun yol yaptik. Sehir ici olsun uzun yol olsun surus sezvki olsun megane daha iyi. Megane 3 çok guzel butcene gore

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Hocam dayimlarin mesleği gereği cok arabaya bindim ve uzun yol yaptik. Sehir ici olsun uzun yol olsun surus sezvki olsun megane daha iyi. Megane 3 çok guzel butcene gore
Megane 3'ler hatchback galiba, ne yazık ki tür de araba düşünmüyorum. Ama yine de tavsiye ve yorumun için teşekkür ederim.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Lpg li araç arıza açınca insanı canından bezdiriyor o yüzden 1.5 dci çiçektir

Top Bottom