Neler Yeni

Yardım 1.5 milyon bütçe ile araba önerir misiniz?.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Bütçe
1500000
Suanda Chery tigo 8 pro excellent var satıp 1 tane güzel bir tanede ekonomik bir araba alalım diyoruz.

Güzelden beklentim öncelikle suv ve otomatik olması bide 7 kişilik araba varsa güzel olur.

ekonomikte artık güzel arabadan sonra arta kalan parayla sorunsuz ne alınırsa diyelim.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Suanda Chery tigo 8 pro excellent var satıp 1 tane güzel bir tanede ekonomik bir araba alalım diyoruz.

Güzelden beklentim öncelikle suv ve otomatik olması bide 7 kişilik araba varsa güzel olur.

ekonomikte artık güzel arabadan sonra arta kalan parayla sorunsuz ne alınırsa diyelim.
Sedanda sıfır 1.5 dizel focus öneririm suv kısmında dizel 2. El ford kuga önerebilirim. O fiyatlara bulunuyorsa cupra formentor da olabilir.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sedanda sıfır 1.5 dizel focus öneririm suv kısmında dizel 2. El ford kuga önerebilirim. O fiyatlara bulunuyorsa cupra formentor da olabilir.
öncelikle araba konularını pek anlamıyorum oyuzden kusura bakmayın.

1.500.00 bütçe ile 2 araba almayı düşünüyoruz bir tanesi suv otomatik olması lazım kendi bineceğimiz 1 tanede arta kalan parayla ekonomik çalısan için olacak

zamanın varsa link olarak öneri yapabilirmisin.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
öncelikle araba konularını pek anlamıyorum oyuzden kusura bakmayın.

1.500.00 bütçe ile 2 araba almayı düşünüyoruz bir tanesi suv otomatik olması lazım kendi bineceğimiz 1 tanede arta kalan parayla ekonomik çalısan için olacak

zamanın varsa link olarak öneri yapabilirmisin.
Hocam 900.000 suv bütçede opel crossland, kia sportage, Renault capturlar var, 600.000 ekonomik bir araç istiyorsanız ya dizel pejo 301 yada c elysee almalısınız. Çok zamanım yok o yüzden maalesef link atamadım ama piyasa bu şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,440
Üyeler
161,051
Son üye
erbak
Top Bottom