Bulursun Birini Kaçak Getirirsin Ne Var CanımKime yakışmazki tek sorun bütçemin 6 katı falan
R8 speyder iyi makine ama çok yakıyor. Bugün gördüm efsane birşeydi bir de fiyatı 1.5M olsa...
Yakışır
Londrada 160.000 ingiliz sterlinR8 speyder iyi makine ama çok yakıyor. Bugün gördüm efsane birşeydi bir de fiyatı 1.5M olsa...
Karı kız piyasa yapıcaksan Garanti BMW 320
Ama milleti deleyim diyorsan ve sesi falan sağlam olsun diyorsan I20N
0 vergi olsa yine yetmezLondrada 160.000 ingiliz sterlin
Algıda seçicilik yapmışsın dostum, ne kazandığını, sormadım, nasıl kazandığını ve bu konuda bize DESTEK vermesini rica ettim, yaptığım yorumu iyi okumanı öneririm, açıklamayı arkadaştan beklerken yeni gelinin y... Atladığı gibi atlamışsın.Yani 1,5 milyon TL demiş dostum dolar değil sanane milletin nasıl kazandığından, eskiden araba almıştır şu anki tarihte satmış başka araba alacaktır, arsası vardır satmıştır, çalışmıştır aylık kazancı iyidir, miras kalmıştır sana açıklama yapmak zorunda mı?
BMW Başa beladır dostum, bunu gördüm bunu bilirim ama ortamda piyasada gider. İ20N de cidden güzel araba spor duruşu kaçışı falan çok güzel o da ortama gider aslında ama bir BMW değil. Sıfır alacaksan i20N al derim
İmposible Zaten'de0 vergi
İ20n alsam sıfırını bulmaya çalışırımi20n parasına göre baya iyi hatta 1.250 civarına da bulunabiliyor
Destek verebileceğim bir şey yok şuan daha üniversite okuyorum zaten.Algıda seçicilik yapmışsın dostum, ne kazandığını, sormadım, nasıl kazandığını ve bu konuda bize DESTEK vermesini rica ettim, yaptığım yorumu iyi okumanı öneririm, açıklamayı arkadaştan beklerken yeni gelinin y... Atladığı gibi atlamışsın.
Bir tıkBuda Güzelde KM Fazla Mı Sizce ?
Buna göre i20n tercih etmeliyim ama görüntüsü çok hoşuma gitmiyor ondan çekiniyorumKarı kız piyasa yapıcaksan Garanti BMW 320
Ama milleti deleyim diyorsan ve sesi falan sağlam olsun diyorsan I20N