Neler Yeni

1.5 milyon TL bütçe ile hangi spor araba?

Farway

80+ Silver
2018-Audi-R8-Spyder-11.jpg

Yakışır
R8 speyder iyi makine ama çok yakıyor. Bugün gördüm efsane birşeydi bir de fiyatı 1.5M olsa...

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,581
İsim
Kerem Çavuş
i20n parasına göre baya iyi hatta 1.250 civarına da bulunabiliyor

Uygunsuz davranış
Yani 1,5 milyon TL demiş dostum dolar değil sanane milletin nasıl kazandığından, eskiden araba almıştır şu anki tarihte satmış başka araba alacaktır, arsası vardır satmıştır, çalışmıştır aylık kazancı iyidir, miras kalmıştır sana açıklama yapmak zorunda mı?
BMW Başa beladır dostum, bunu gördüm bunu bilirim ama ortamda piyasada gider. İ20N de cidden güzel araba spor duruşu kaçışı falan çok güzel o da ortama gider aslında ama bir BMW değil. Sıfır alacaksan i20N al derim
Algıda seçicilik yapmışsın dostum, ne kazandığını, sormadım, nasıl kazandığını ve bu konuda bize DESTEK vermesini rica ettim, yaptığım yorumu iyi okumanı öneririm, açıklamayı arkadaştan beklerken yeni gelinin y... Atladığı gibi atlamışsın.

MtahaD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taha Dalkıran
i20n parasına göre baya iyi hatta 1.250 civarına da bulunabiliyor
İ20n alsam sıfırını bulmaya çalışırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Algıda seçicilik yapmışsın dostum, ne kazandığını, sormadım, nasıl kazandığını ve bu konuda bize DESTEK vermesini rica ettim, yaptığım yorumu iyi okumanı öneririm, açıklamayı arkadaştan beklerken yeni gelinin y... Atladığı gibi atlamışsın.
Destek verebileceğim bir şey yok şuan daha üniversite okuyorum zaten.

MtahaD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taha Dalkıran
Bir tık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karı kız piyasa yapıcaksan Garanti BMW 320
Ama milleti deleyim diyorsan ve sesi falan sağlam olsun diyorsan I20N
Buna göre i20n tercih etmeliyim ama görüntüsü çok hoşuma gitmiyor ondan çekiniyorum

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Berkecan Ergin
i20n güzel ayarlanabilir egzos vs. ama yeni honda civiclerde var oda kötü performans vermez hemde otomatik sonrasında satışıda kolay olur.

Top Bottom