Neler Yeni

1.5 milyon TL bütçe ile hangi spor araba?

MtahaD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taha Dalkıran
i20n güzel ayarlanabilir egzos vs. ama yeni honda civiclerde var oda kötü performans vermez hemde otomatik sonrasında satışıda kolay olur.
Onunda 0-100 ü 8.1 saniye i20n ile aralarında nerdeyse 2 saniye var ayrıca 300k daha pahalı

Farway

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Algıda seçicilik yapmışsın dostum, ne kazandığını, sormadım, nasıl kazandığını ve bu konuda bize DESTEK vermesini rica ettim, yaptığım yorumu iyi okumanı öneririm, açıklamayı arkadaştan beklerken yeni gelinin y... Atladığı gibi atlamışsın.
Annene çektiysem demekki severdi atlamayı, tipe bak, yazı şekline bak. Arabesk rap dinleyip tofaşa egzoz takınca uçtuğunu sanan, tiktoktaki elle tabanca yapılan aşk videolarını izleyen tek hücreli cinsi. Mavi yazıyor sanki şirine :D

Receb İvedik

80+ Bronze
Annene çektiysem demekki severdi atlamayı, tipe bak, yazı şekline bak. Arabesk rap dinleyip tofaşa egzoz takınca uçtuğunu sanan, tiktoktaki elle tabanca yapılan aşk videolarını izleyen tek hücreli cinsi. Mavi yazıyor sanki şirine :D
hocam son cümlede koptum

Bu ne kadar realist bir yorum? Yaşın kaç 16-17?, algıda bozukluğun var, muhtemel yaşına veriyorum, anlamak istediğin gibi anlıyor cahilce yorum yapıyorsun, uslu dur evladım

Top Bottom