Neler Yeni

1.5 Yıldır Olan Göğüsümdeki Ağrı

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaşlar 2021 ekim - kasım döneminden beri kalp ile mide arasında (sol göğüste) ara sıra ağrı oluyor boynumu aşağı eğince özellikle ağrı gitgide şiddetleniyor, ağrının başladığı zamanlarda biontech korona aşısı olmuştum 2 doz acaba ondan kaynaklı bir sorun mudur bilmiyorum, ayrıca karnım açken ve gaz olduğu zamanlarda da ağrı şiddetleniyor.
Doktora git diyenler gelmeden söyleyeyim ;
EKG : Temiz
Kan,İdrar tahlili : Temiz
Tomografi : Temiz
En son ortopedi doktoruna gittim ergenlikte kemikler gelişirken böyle ağrılar olabiliyor dedi, sizce ne yapmalıyım ?

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
ege
Kafana takma kardom aynısı çoğu insanda oluyo bende de oluyodu yaş ilerledikçe sıfırlanıyo

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kafana takma kardom aynısı çoğu insanda oluyo bende de oluyodu yaş ilerledikçe sıfırlanıyo
aslında takmıyorum hocam ama ağrı olduğu zaman kafama takılıyo :D ve dediğiniz gibi çevremdekilerde yaş ilerledikçe geçer diyor, bakalım zaman ne gösterecek. Teşekkürler :)

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Arkadaşlar 2021 ekim - kasım döneminden beri kalp ile mide arasında (sol göğüste) ara sıra ağrı oluyor boynumu aşağı eğince özellikle ağrı gitgide şiddetleniyor, ağrının başladığı zamanlarda biontech korona aşısı olmuştum 2 doz acaba ondan kaynaklı bir sorun mudur bilmiyorum, ayrıca karnım açken ve gaz olduğu zamanlarda da ağrı şiddetleniyor.
Doktora git diyenler gelmeden söyleyeyim ;
EKG : Temiz
Kan,İdrar tahlili : Temiz
Tomografi : Temiz
En son ortopedi doktoruna gittim ergenlikte kemikler gelişirken böyle ağrılar olabiliyor dedi, sizce ne yapmalıyım ?
bendede oluyor böyle bıçak saplanıyormuş gibi sızlıyor

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
bendede nefes aldığımda şiddetleniyor ama 5-10 dk sonra geçiyor bazenleride 1-2 saat sürüyor
bende nefes alırken bir problem yok ama bazen 5-10 dk sürüyor bazen 1-2 saat sürebiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bendede nefes aldığımda şiddetleniyor ama 5-10 dk sonra geçiyor bazenleride 1-2 saat sürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaş kaçtı ki senin
15 hocam 16 ya gircem

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

Rowlet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Rahmican
Bu sorun bende de vardı ve doktorlar pek sorun bulamamıştı. Geçen sene köye gittim ve tesadüfen babannem ile bu durumu anlattım o da bana sağlıklı beslenmediğimi söyledi. Yeşillik ağırlıklı beslendim ıspanak semizotu + tavuk göğüs çorba içerken içine sarımsak doğra özellikle pancar yememi söyledi 2 hafta bu şekilde beslendim ve hem daha dinç ve sağlıklı oldum hiç bir yerimde ağrı yok bunu sürekli devam ediyorum. Önceden kalp kısmında da ani ağrılar vurup gidiyordu. Kısaca dostum paket ile satılan hiç bir gıda şeker tuz tüketmeyeceksin

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bu sorun bende de vardı ve doktorlar pek sorun bulamamıştı. Geçen sene köye gittim ve tesadüfen babannem ile bu durumu anlattım o da bana sağlıklı beslenmediğimi söyledi. Yeşillik ağırlıklı beslendim ıspanak semizotu + tavuk göğüs çorba içerken içine sarımsak doğra özellikle pancar yememi söyledi 2 hafta bu şekilde beslendim ve hem daha dinç ve sağlıklı oldum hiç bir yerimde ağrı yok bunu sürekli devam ediyorum. Önceden kalp kısmında da ani ağrılar vurup gidiyordu. Kısaca dostum paket ile satılan hiç bir gıda şeker tuz tüketmeyeceksin
Hocam full sağlıklı besleniyorum desem yeridir, en son 2 - 3 ay önce falan abur cubur yedim hep ev yemekleri yiyorum ayda 1 - 2 kez fast food tüketiyorum ama bilmiyorum bakalım kısmet :D

nousfurkan

80+ Bronze
fizik tedaviye git banada oluyordu bıçak saplanır gibi ağrı hatta acıdan gülmeye başlayıp yere yıkıldığımı bilirim..
kardiyolojiye gittim ekg ve ultroson temiz çıktı fizik tedaviye yönlendirdi kas ağrısı olabilir dedi hap jel falan verdi hala var ama çok hafifledi ağrım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,828
Üyeler
163,560
Son üye
Terzi71
Top Bottom