Neler Yeni

1.500TL Kulaklık Önerisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Taner TAŞÇI
Bütçe
1500
Arkadaşlar bütçe 1.500TL'Ye Kadar.
Gamepower Kizaru Aldım Fakat Dip Sesinin Bu Kadar Etkili Olduğunu Düşünmemiştim. Bu Fiyat Bandında Cloud II'yi Aratmayacak bir kulaklık öneriniz var mı?
Corsair Void Kullanan Veya Kullanmış Var mı?
Lütfen Hayatında 1 adet kulaklık deneyip bu çok iyi bu çok güzel diyecek insanlar zahmet etmesin. Güzel bir pc toplayacağımdan kulaklık yönünde sıkıntılarım var, yardımcı olur musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Onur Altunay
tertemiz cloud 2m var elimde satmayı düşünüyorum depremzede olduğum için ses kartı kutusu taşıma çantası yedek pedleri (hiç kullanılmamış) duruyor istiyorsan 1300 e veriyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Taner TAŞÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tertemiz cloud 2m var elimde satmayı düşünüyorum depremzede olduğum için ses kartı kutusu taşıma çantası yedek pedleri (hiç kullanılmamış) duruyor istiyorsan 1300 e veriyim
Hocam bir konuşabilir miyiz, instagram: ytanertascis

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Gamepower Kizaru Aldım Fakat Dip Sesinin Bu Kadar Etkili Olduğunu Düşünmemiştim. Bu Fiyat Bandında Cloud II'yi Aratmayacak bir kulaklık öneriniz var mı?
Lütfen Hayatında 1 adet kulaklık deneyip bu çok iyi bu çok güzel diyecek insanlar zahmet etmesin. Güzel bir pc toplayacağımdan kulaklık yönünde sıkıntılarım var, yardımcı olur musunuz?
Razer Black shark v2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç düşünmeden Razer blackshark v2 alın. Geçin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Taner TAŞÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Son zamanlarda oldukça tutulma sebebi nedir? Nelerden memnun kaldın?
Şimdi burada hiç saymayacağım, bütün özellikleri çok güzel. Her türlü kitleye hitap eden kulaklık. Kendim de kullanıyorum, aşırı memnunum.

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Razer BlackShark V2 öneriyorum.

Top Bottom