Neler Yeni

Öneri 1.5k ya kadar kulak üstü kulaklık arıyorum

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Bütçe
1500
Arkadaşıma 1.5k ya kadar kablolu veya kablosuz kulak üstü kulaklık arıyoruz var mı önerisi olan arkadaşlar. Corsair void elite rgb modeline bakıyor kendisi alayım mı diye ve fiyatı şuan 1400 civarı ben dedim alacaksan da gaming gecesini bekle daha da düşebiliyor ve daha farklı öneri alırız diye konu açtım .

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Ckribrahim özellikle sizden güzel öneriler bekliyorum hocam

chapter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Kaan
bu fiyatlara düzgün bir şey kalmamış pek. Çok üzücü

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Arkadaşıma 1.5k ya kadar kablolu veya kablosuz kulak üstü kulaklık arıyoruz var mı önerisi olan arkadaşlar. Corsair void elite rgb modeline bakıyor kendisi alayım mı diye ve fiyatı şuan 1400 civarı ben dedim alacaksan da gaming gecesini bekle daha da düşebiliyor ve daha farklı öneri alırız diye konu açtım .
Kablolu veya kablosuz demeniz bizim işimizi çok zorlaştırıyor çünkü arada çok fiyat farkı var. Ses kalitesi yada mikrofonda kablolu kulaklıklar daha iyi. Siz eğer kablolu veya kablosuz derseniz tabii ki kablolu öneririz. Bence önce kablolu mu istiyorsunuz kablosuz mu ona karar verin.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,455
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
1589a düşmüştü geçen razer blackshark v2, onu denk getirirse alsın. Bahsettiğiniz kulaklık burada indirimde
Evet bunu gördüm arkadaşa indirimli söyledim beyazını bulmuş 1400e alma dedim benden haber bekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablolu veya kablosuz demeniz bizim işimizi çok zorlaştırıyor çünkü arada çok fiyat farkı var. Ses kalitesi yada mikrofonda kablolu kulaklıklar daha iyi. Siz eğer kablolu veya kablosuz derseniz tabii ki kablolu öneririz. Bence önce kablolu mu istiyorsunuz kablosuz mu ona karar verin.
Söyle ki en iyisi hangisi ise o tabi ki mesela kablosuz indirime girer 1600 1700e o şekilde düşündüm yoksa aradaki farkı biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyatlara Blackshark v2 alırsın en iyi herhalde.
Tamamdır ileteceğim ustam eyvallah

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
1589a düşmüştü geçen razer blackshark v2, onu denk getirirse alsın. Bahsettiğiniz kulaklık burada indirimde
O fiyatlara Blackshark v2 alırsın en iyi herhalde.
Arkadaşım airpods'unu satmış bu sebeple bütçe 3.5k ya çıktı ve kablosuz istiyor
bu modeli attı bana nedir ne düşünüyorsunuz sahibinden bir ürün bulmuş bunun siyahı sıfır diyor 2300tl ama fatura yok garanti 2300
ve kartla alıcak o yüzden ona güvenemediği için bunu atmış 3.5k ya kablosuz var mı başka önerisi olan yoksa al gitsin diyor musunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,017
Üyeler
164,765
Son üye
nampeira