Lloydˢᵗᵉʳ
80+
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Merhabalar. Zaten plastiği kırılmış olan XPG Precog S kulaklığımın kablosunu kedimin dişlemesiyle beraber ebediyete uğurlamış oldum. Dolayısıyla önceki kulaklığım kadar veya daha iyi kalitede ses verebilecek, 3.5mm jak çıkışlı, uzun kullanımda kafa ağrıtmayacak-kafa bandı oldukça rahat olan, konforlu; mümkünse kumaş pedlere sahip bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Ara sıra telefonda da kullanmayı planlıyorum.
Mikrofonu kötü olsa da olur, harici mikrofonum gayet iyi. Mikrofonun çıkarılabilir veya yuvasına geri itilebilir olması önemli.
Surround olmasa da olur, Dolby Atmos ile kullanacağım zaten.
Kabaca bir piyasaya baktığımda şu ürünler gözüme çarptı:
Havit Gamenote H2002E Pro: Öncelikli tercihim bu şu anda.
Redragon H510 Zeus2 ve Zeus-X: 2. tercihim de Zeus serisi.
(İki modeli var sanırım. RGB dışında farkları var mı bilmiyorum.)
Redragon Pandora H350:
Asus Tuf H3:
(Mikrofonu sabit olduğu için vazgeçtim.)
Şimdilik bu şekilde. Paylaştığım ürünleri tecrübe edenler de bilgilendirebilirse sevinirim. Öneriler için şimdiden teşekkürler.
Mikrofonu kötü olsa da olur, harici mikrofonum gayet iyi. Mikrofonun çıkarılabilir veya yuvasına geri itilebilir olması önemli.
Surround olmasa da olur, Dolby Atmos ile kullanacağım zaten.
Kabaca bir piyasaya baktığımda şu ürünler gözüme çarptı:
Havit Gamenote H2002E Pro: Öncelikli tercihim bu şu anda.
Redragon H510 Zeus2 ve Zeus-X: 2. tercihim de Zeus serisi.
Redragon Zeus2 510 7.1 RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Redragon Zeus2 510 7.1 RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Redragon Pandora H350:
Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şimdilik bu şekilde. Paylaştığım ürünleri tecrübe edenler de bilgilendirebilirse sevinirim. Öneriler için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: