Aynen kanka bulursan banada at
alınmayacak bir araç kendisi.Alıntıyı görüntüleC200D olsun sorun yok. Dizel daha iyi.
Vizyon meselesi. Birçok insana görede Range Rover da alınmaz arızasından dolayı. Sen corolla yada civic al.alınmayacak bir araç kendisi.
dizelleri büyük problem o sebepten ucuz turbo problemi var
vizyon değil maddiyat meselesi vizyon meselesi olsaydı o para daha lüx ama eski araçlar alınabilir, ergensin sanırım 1 aylık c200d masrafını karşılayabilir misin asgari ücretin ile :dVizyon meselesi. Birçok insana görede Range Rover da alınmaz arızasından dolayı. Sen corolla yada civic al.
İsmim Erman Karaboğa. Bi aratırsan illaki bir yerlerde çıkabilir ismim. Yaptıgım meslek dolayısı ile aldıgım ucretı aşağı yukarı tahmın edebilirsin. Bütçem ne olursa olsun Premium markalar dışında başka bir markaya binmeyi tercih etmiyorum. Ama corolla onererek bir tık hata yapmış olabilirim. Sana Egea falan yakışır.vizyon değil maddiyat meselesi vizyon meselesi olsaydı o para daha lüx ama eski araçlar alınabilir, ergensin sanırım 1 aylık c200d masrafını karşılayabilir misin asgari ücretin ile :d
Bu arada aracım E220D.vizyon değil maddiyat meselesi vizyon meselesi olsaydı o para daha lüx ama eski araçlar alınabilir, ergensin sanırım 1 aylık c200d masrafını karşılayabilir misin asgari ücretin ile :d
bindiğin araç ve kim olduğun umurumda değil, kendi vizyonunu başkalarına dayatarak vizyon sahibi olunmaz ve diğer insanlar senin vizyon görüşüne sahip olmadıklarında vizyonsuz sayılmazlar bunları öğren öncelikle, değerli arkadaşımız 1.5m bütçeye araç tavsiyesi istemiş ve sende konuyla alakasız bir biçimde c200 yazmışsın, sonrada dizeli diyerek düzeltmişsin ben de sorunlu bir araç olduğunu belirtmişim ve sen bana vizyonuna yakışır şekildeİsmim Erman Karaboğa. Bi aratırsan illaki bir yerlerde çıkabilir ismim. Yaptıgım meslek dolayısı ile aldıgım ucretı aşağı yukarı tahmın edebilirsin. Bütçem ne olursa olsun Premium markalar dışında başka bir markaya binmeyi tercih etmiyorum. Ama corolla onererek bir tık hata yapmış olabilirim. Sana Egea falan yakışır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada aracım E220D.
Koskaca paragrafına cevap yazmaya çok değer bir insan olmadığın için belli konulara değineceğim. Öncelikle asgari ücret ile çalıştığımı vurgulayarak küçümseyen sensin. Herkes belirttiğin araçlara binmek zorunda diye birşeyde yazmadım senınde okuduğun gibi sadece öneriydi. c200 ün yakıt tüketimi yüksek değil. C200d ye sahip olmadım ama kullandım. Malzeme kalitesi ve sürüş konforu gayet iyi. 1.5 milyon para verip sırf sorunsuz ve yakıt tüketimi düşük diye boş boş bağıran corollaya binmeyi evet vizyonsuz buluyorum. Ayrıca son olarak saygı duyacağım ve haddimi bildirecek son insan bile değilsin.bindiğin araç ve kim olduğun umurumda değil, kendi vizyonunu başkalarına dayatarak vizyon sahibi olunmaz ve diğer insanlar senin vizyon görüşüne sahip olmadıklarında vizyonsuz sayılmazlar bunları öğren öncelikle, değerli arkadaşımız 1.5m bütçeye araç tavsiyesi istemiş ve sende konuyla alakasız bir biçimde c200 yazmışsın, sonrada dizeli diyerek düzeltmişsin ben de sorunlu bir araç olduğunu belirtmişim ve sen bana vizyonuna yakışır şekildeküçümser biçimde vizyon meselesi diyerek diğer araç markalarına vizyonsuz insanlar biner diyerek ima edip aşağılıyorsun kusura bak ben buna yakışır bir cevap verdim sana, herkes mercedes,audi gruplarına binmek zorunda değil o bütçeye daha lüks araçlar alınabilir örnek daimler 4.0, roadster 3.2 vb, neyse senin vizyonunda c200d kadarmış
ancak masraflarını ve yakıt ihtiyaçlarınıda göz önünde bulundurulmalı yoksa egea dediğin araç nedir 1 milyon değil mi o paraya daha iyi araçlar alabilirsin eski olsun güçlü olsun hesabı ama bu araçın bakım masrafları yakıt masrafı gibi şeyler girince insanlar çekiniyor herkes bu araçları tercih etmek zorunda değil insanlara önce saygı duymayı öğren sonra insanların vizyonlarını sorgula
, önce bilgin olmayan konulara atlayıp sonra tepki alınca hatanı bileceksin teşekkür edip bilmiyordum öğrendim deyip konuyu bitireceksin gelipde burada bana abilik taslamaya çalışma haddini bil.
Senin saygı problemin var, önce insanları küçümsüyorsun sonra tepki olarak ben seni küçümsediğimde problem oluyor ve herkes bellertiğin arçalara binmek zorunda diye bir şey yazmadın doğru yazmadın ama binmeyeneleri küçümsedin ve vizyonsuz dedin burada bunu anlatmak istemiştim biraz algı problemlerin de var sanırım, sen saygı ve narsistlik problemi yaşan bir arkadaşsın belli ki sana hayatında başarılar dilerim.Koskaca paragrafına cevap yazmaya çok değer bir insan olmadığın için belli konulara değineceğim. Öncelikle asgari ücret ile çalıştığımı vurgulayarak küçümseyen sensin. Herkes belirttiğin araçlara binmek zorunda diye birşeyde yazmadım senınde okuduğun gibi sadece öneriydi. c200 ün yakıt tüketimi yüksek değil. C200d ye sahip olmadım ama kullandım. Malzeme kalitesi ve sürüş konforu gayet iyi. 1.5 milyon para verip sırf sorunsuz ve yakıt tüketimi düşük diye boş boş bağıran corollaya binmeyi evet vizyonsuz buluyorum. Ayrıca son olarak saygı duyacağım ve haddimi bildirecek son insan bile değilsin.