- Reaksiyon skoru
- 2,781
irternetini değiştir benceYapma yanarızbu arada oyun indirkenki hız 1.5
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hergun büyüyor bu oyun![]()
irternetini değiştir benceYapma yanarızbu arada oyun indirkenki hız 1.5
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hergun büyüyor bu oyun![]()
Öyle oluyor teşekürler bekliycez artıkOzaman ortalama 18 saat falan sürer.
Oturduğum yerdeki en iyi şuan bu evimi değiştirmem gerekirternetini değiştir bence![]()
Kaç gb indirdin birde kaç gb yer kaplıyor inince dosya açılma muhabbetini varyaBende de aynı 13 saate falan indi
sanırım gün diyecektin 1/8 olarak indiriren az birkaç saat sürebilir
15-16 saat sürecek inanılmaz süre gerçekten 3 saatte indiriyorum ben gta gibi bir oyunu.Gta 5 indiricem de arkadaşlar ne kadar sürede iner birde 90gb iydi demi
E napalım bizimde oturduğumuz yerin durumu böyle buna şükür15-16 saat sürecek inanılmaz süre gerçekten 3 saatte indiriyorum ben gta gibi bir oyunu.
yanlış anladıysan kusura bakma ben esenlerde oturuyorum burası sizin ordan da beterdir altyapı yok 100 liraya 100 megabit internet kullanıyorum değerlendirmek sana kalmış.E napalım bizimde oturduğumuz yerin durumu böyle buna şükür
Yo yo yanlış anlama ben 100 liraya 12 megabit kullanıyorum oturduğum yer vaha kötüyanlış anladıysan kusura bakma ben esenlerde oturuyorum burası sizin ordan da beterdir altyapı yok 100 liraya 100 megabit internet kullanıyorum değerlendirmek sana kalmış.
90*1024= 92160 mbGta 5 indiricem de arkadaşlar ne kadar sürede iner birde 90gb iydi demi