Neler Yeni

1.600 TL oyuncu koltuğu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Eroğlu
Bütçe
1700
Arkadaşlar merhaba 1.600 tl bütçem var oyuncu koltuğu almak istiyorum fakat uzun sürelş kullanıcağım için kaliteli ve rahat olsun istiyorum bütçeyi 100-150 tl arttırabilirim boyum ve kiloya gelirsek
Boyum 1.70
Kilom 48
Deri koltuk terletiyo kumştada kaşındırma veya koku sorunu yaşarmıyım bilmiyorum ve mümkünse rampage olmasın olursada sorun değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aila Schultz
Arkadaşlar merhaba 1.600 TL bütçem var oyuncu koltuğu almak istiyorum fakat uzun sürelş kullanıcağım için kaliteli ve rahat olsun istiyorum bütçeyi 100-150 TL arttırabilirim boyum ve kiloya gelirsek
Boyum 1.70
Kilom 48
Deri koltuk terletiyo kumştada kaşındırma veya koku sorunu yaşarmıyım bilmiyorum ve mümkünse rampage olmasın olursada sorun değil

valla ben xprime aldım zamanında, almaz olaydım. birincisi rahat değil, ikincisi ergonomik değil üçüncüsü de kolçakları ayarlayan parçayı o kadar dandik yapmışlar ki sürekli kırılıyor. ha yazdım, direkt kolçak gönderdiler 1 kere ama sonra yine kırıldı. tekrar yazsam tekrar göndereceklerine de eminim de ufacık parmak kadar parça için kolçak gönderiyolar. tasarımsal bi sıkıntı var orda. daha ofis koltuğu tarzı şeyler kullanmanı tavsiye ederim ben.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Arkadaşlar merhaba 1.600 TL bütçem var oyuncu koltuğu almak istiyorum fakat uzun sürelş kullanıcağım için kaliteli ve rahat olsun istiyorum bütçeyi 100-150 TL arttırabilirim boyum ve kiloya gelirsek
Boyum 1.70
Kilom 48
Kanka kusura bakma koltuklardan anlamam da alakasız bir şey sorucam. Senin yaş kaç ya 48 kilo cidden cok zayıf değil misin ?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Xdrive Sancak/15li

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Boyum 1.70
Kilom 48
Hawk Fab modeline bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla ben xprime aldım zamanında, almaz olaydım. birincisi rahat değil, ikincisi ergonomik değil üçüncüsü de kolçakları ayarlayan parçayı o kadar dandik yapmışlar ki sürekli kırılıyor. ha yazdım, direkt kolçak gönderdiler 1 kere ama sonra yine kırıldı. tekrar yazsam tekrar göndereceklerine de eminim de ufacık parmak kadar parça için kolçak gönderiyolar. tasarımsal bi sıkıntı var orda. daha ofis koltuğu tarzı şeyler kullanmanı tavsiye ederim ben.
Cevabın için teşekkürler, ofis koltuğunda uzun süreli kullanımda sıkıntı yaratırmı bilmiyorum ve deride almak istemiyorum açıkçası hatayda oturuyorum ve buralar çok sıcak eğer vaktiniz varsa önerebilir misiniz?😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka kusura bakma koltuklardan anlamam da alakasız bir şey sorucam. Senin yaş kaç ya 48 kilo cidden cok zayıf değil misin ?
Haklısın 😂 15 yaşındayım ve açıkçası biraz zafım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hawk Fab modeline bakabilirsiniz.
Bu modeli elrean de görmüştüm görünüşü güzel ve kumaş, kumaşlarda kaşındırma ve terlediğimde koku kumaşa siner diye korkum var bilgin varsa kılıfları çıkarılıyomu ve kaşındırma yapıyomu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,398
Üyeler
166,747
Son üye
cruenn
Top Bottom