Neler Yeni

Yardım 1.800 TL bütçe TWS kulaklık önerisi

ZiegleR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuz
Merhaba,

TWS kulaklığın olmaması, hayatımda büyük bir eksik olduğunu fark ettim ve araştırmalara başladım, mağaramdan çıkmak istedim.
Silikonlu, silikonsuz kulaklıkların artıları eksileri nelerdir diye en baştan başladım.. Çünkü sıfır bilgi.

Şimdi ise bu araştırmalarım sonucu kafamda bir şeyler oturdu ve kriterlerimi belirledim.
Bütçem 1.600 - 1.800 TL civarı.

Aradığım nitelikler, sırası önemli:
1-)Ses kalitesi, ses net olmalı ve iyi bir dengede olmalı.
2-) Uzun batarya süresi
3-) Çevredeki gürültüleri engellemesi iyi olsun. Gürültüden uzaklaşmak isterim.
4-) Mikrofon kalitesi, sesim olabildiğince orjinale yakın olsun.
5-) Mikrofonumdan karşı tarafa benim sesimden başka sesin gitmemesi. Yani dış sesleri olabildiğince uzaklaştırsın.

Ben piyasaya biraz baktım, fakat almak istediğim kulaklığı almadan önce ya bundan daha iyi bir kulaklığı göz ardı ettiysem, ya kaçırdıysam endişesi var.
Çünkü iki gün boyunca toplamda iki saat belki bakmışımdır TWS kulaklık olaylarına.

En sonunda bir karar verdim. Almayı düşündüğüm TWS kulaklık:

Xiaomi Redmi Buds 6

Kriterlerime baktığımda, mikrofon kalitesi çok önemli olmasa da yine de mikrofonun rezalet olduğunu, yapılan bir YouTube videosundaki testte görünce, buna çok üzüldüm ve mikrofonu da iyi olsaydı 200-300 TL fazla vermeye hazırdım.

1)Sürücülerden anlamam ama üç sürücüsü var...
2)Hatta iki adet sürücü çapı var ve ikinci sürücü çapı 5.5 mm diyor.
3)Batarya konusuna bakacak olursanız ne kadar iyi olduğunu görürsünüz. (Tahminimce iyi)
4)ANC konusunda, yani çevremdeki gürültüleri çok iyi engelliyor mu bilmiyorum.

Kısacası bu kulaklık benim için her şeyiyle çok iyi gibiydi mikrofonu üzdü. Belki de yine bunu satın alacağım.

Bu kulaklığı satın almadan önce, bu özelliklerden daha iyi ve mikrofonu da iyi diyebileceğiniz, göz ardı ettiğim bir TWS kulaklık var mı?

Önerilerinize açığım. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,064,118
Üyeler
169,077
Son üye