Arda_07
80+ Bronze
zamanında (1 yıl önce) high power 700w 80+ bronze 355 tl idi şu an almadığıma pişmanımcx750 mi 2k olmuş vay be core reactor almıştım 759'dan zamanın da![]()
zamanında (1 yıl önce) high power 700w 80+ bronze 355 tl idi şu an almadığıma pişmanımcx750 mi 2k olmuş vay be core reactor almıştım 759'dan zamanın da![]()
Bütçe varsa en az b tier öneririm.zamanında (1 yıl önce) high power 700w 80+ bronze 355 TL idi şu an almadığıma pişmanım
Aslında bakıldığında güzel yani öyle müşteriyi mağdur edici bir yönü yok gibi hocam dediğinize göreAmazon Germany’den alınan ürünlerde 30 gün koşulsuz iade var. 2 yıllık süreçte de ithalat depozitosu ve vergiler hariç ücret iadesi var hocam. Değişim ve tamirat maalesef yok. Bu şekilde makul görünüyorsa alabilirsin. 850w da güzel indirim olsa kaçırmayacağım ben. Aslında 750w de işimi görüyor ama ileriye yönelik olsun istiyorum.
Yani garanti süresi boyunca ürün fiyatları aşırı yükselirse ve o sırada ürün arızalanırsa mağduriyet olabilir hocam. Onun dışında bir problem görmüyorum.Aslında bakıldığında güzel yani öyle müşteriyi mağdur edici bir yönü yok gibi hocam dediğinize göre