Neler Yeni

1 ADET 3060 Tİ AMAZONDA 6000 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Arda Ekrem
Parası olan koşsun. link
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon germany gönderiyor. Endişeniz olmasın.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Almışlar.
1630421120569.png

Penguen

80+ Silver
Kartın soğutması çok kötü. Ayrıca Amazon istediğinde gönderiyor istemediğinde göndermiyor. 10 gündür siparişim kargolanmadı bile. Milletin kartı eline ulaştı 2-3 gün oldu ben kargolanmasını bekliyorum. Amazon'dan bir daha alışveriş de yapmam.

@cfranko ?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Kartın soğutması çok kötü. Ayrıca Amazon istediğinde gönderiyor istemediğinde göndermiyor. 10 gündür siparişim kargolanmadı bile. Milletin kartı eline ulaştı 2-3 gün oldu ben kargolanmasını bekliyorum. Amazon'dan bir daha alışveriş de yapmam.

@cfranko ?
6000 liraya 3060 Ti bulmuşsun soğutmasını sorguluyorsun, bir de senin şu her konudaki agresif ve kötüleyici tavrını komik buluyorum.

Penguen

80+ Silver
6000 liraya 3060 Ti bulmuşsun soğutmasını sorguluyorsun, bir de senin şu her konudaki agresif ve kötüleyici tavrını komik buluyorum.
Bundan 1-2 hafta öncesinde 6500'lere Aorus Elite alıyorlardı. Normalde olması gerek fiyat bu zaten, neyden bahsediyorsun? Çok sıcak çalışıyor diye miningciler bile almıyor.
Kasasının içinde jet motoru isteyen alabilir. Kötü dedim, ne var bunda, iyi mi soğutması? Bu ürün alınmaz da demedim ben.

Ben de senin her şeye atlamanı, çok bilmiş tavırlarını komik buluyorum.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Knk onu bende yakaladım sabah 6400 e , 5600lük rtx 3060 japondan vazgeçip onu mu alsam

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bundan 1-2 hafta öncesinde 6500'lere Aorus Elite alıyorlardı. Normalde olması gerek fiyat bu zaten, neyden bahsediyorsun? Çok sıcak çalışıyor diye miningciler bile almıyor.
Kasasının içinde jet motoru isteyen alabilir. Kötü dedim, ne var bunda, iyi mi soğutması? Bu ürün alınmaz da demedim ben.
+Buna 6000 verene kadar Evga RTX 2060 alırım tek fanlı. 2000 liraya değecek bir fark yok.

Çok şey biliyorum çünkü, diğer insanlar gibi AAA ROG STRIX HEMEN 2000 lira fazla vermeliyim diye bakmıyorum kartlara chipsetine bakıyorum ha 3060 Ti o zaman alınır

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
+Buna 6000 verene kadar Evga RTX 2060 alırım tek fanlı. 2000 liraya değecek bir fark yok.

işte hocam dediğiniz gibi 1-2 hafta önceydi o fiyatlar. Ergo coin artınca LHR kartların fiyatları arttı maalesef.

Almayacak miningci tanımıyorum çünkü undervolt ve uygun oc ile max 60 derece sıcaklıkta %80 fan hızı ile Ergo coin kazar bu model

• Beğen
Reaksiyonlar: -cN4

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
  • Beğen
Reaksiyonlar: -cN4

Onurkotlutok05

80+ Gold
Havada kaptılar .d

herkesiöldür31

80+ Bronze

@cfranko ?
Amazon alıp alabileceğin en iyi yerlerden birisi.

Hem satış sonrası desteği var hem de hızlı kargo.

Sende bir sorun olmuş sanırım çünkü bugüne kadar amazondan aldım aldırttım. Şikayeti olan çok çok az kişiyi gördüm.

Kart çok ısınıyor demişsin ama 40DBa 72 derece.

Ben "Çok" ısınma görmedim. 2 fanlı modele göre normal.

Top Bottom